2777
2789
عنوان

بیاین بگین من بد دلم؟؟؟

86 بازدید | 5 پست

شوهرم یه زندایی داره بیست سال ازش بزرگ تره و خوب از اول خیلی از من خوشش نمیومد مادرشوهرم هیچوقت کاری ب کارم نداشته پری ولی او مثلا میشست جلوم میگفت xاسم شوهرم که دنبال زن سفید بود چی شد تو رو گرفت یا مثلا سر زده پا میشد میومد خونم بعد من مثلا ماسک زده بودم به صورتم و خونه خیلی مرتب نبود بعد رفته بود پیش آرایشگر مشترکمون گفته بود خیلی کثیفم و فلان درصورتی که اونروژ حالم خیلی خوش نبوده یا عید اومدن عید دیدنی بعد که داشته میرفته گفت انشالله سال خوبی داشته باشید البته که سال پیش هم برای شما خوب بوده و مغازه گرفتین ماشین گرفتین خونه گرفتین و...

کلا از اول همش جهازمو مسخره میکرد یا کلا خوشش نمیومد ازم..حالا بگذریم مشکل من از اونجایی شروع شد که این خانم سر هر چیزی زنگ میزنع به شوهر من که مشورت بگیره به قول خودش یا می‌ره در مغازش که مشورت بگیره یشب آخه ساعت یک نصفه شب دیدم شوهرم داره تلفن حرف میزنه پرسیدم کیه گفت زنداییه ماشین اسمش در اومده زنگ زده مشورت..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا یروز اومد دعوتمون کرد شام خونش من یه کباب برداشتم دادم بچم خورد تا اومدم برای خودم بردارم ظرف رو از جلوه برداشت گذشت جلو شوهرم که همه ما سهمیمون رو خوردیم و بقیش برای توهه و من برنج خالی خوردم ..