من پنج تا سقط دارم امروز پنجمى رو بايد سقط كنم همه آزمايشات مربوط به سقط مكرر رو انجام دادم حتى تو باردارى سلكسان و شياف و ويتامين هم مصرف كردم ولى بازم سقط ميشه به نظرتون برم ابن سينا ؟
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۳تا سقط بی دلیل داشتم سومین سقطم۴روز پیش بود دکترم میگ ای وی اف کن پی جی اس ولی تو ایران ضعیفه یا اهدایی بگیر حتما مشکل ژنتیک دارین ک اینجوری میشه رزاقیم رفتم نظری نداشت فقط یدونه مونده رحممو هستیرو کنم ببینم سالمه یا نه منم موندم چیکار کنم
تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد
عزيزم منم سقط داشتم الان هم باردارم دكترا به من گفتن آى وى اف كن ولى من چون ميتونم باردار بشم قبول ن ...
وای خداروشکر خدا حفظش کنه.من از انوکسا نتیجه نگرفتم خودمم مشکل ایمنی و انعقادی ندارم ای وی افم نمیکنم چون میگن باید پی جی اس کنی ک توایران ضعیفه منم پول ندارم بدم ب چیزی ک مطمعن نیستن باز اگ مطمعن بودم خوبه و میمونه هزینه میکردم برای منم دعا کن تو بارداری ماه رمضونم هست دعات حتما میگیره
عزيزم منم سقط داشتم الان هم باردارم دكترا به من گفتن آى وى اف كن ولى من چون ميتونم باردار بشم قبول ن ...
من کاریوتایپ خودم ووهمسرم سالم بود هیچ علتی پیدا نشد برای سقطام شما چیکار کردین برای این بارداریتون؟قبل و بعدش چ داروهایی خوردین من سومین بارداریم هم خودم هم شوهرم تقویتی خوردیم انگار بدتر شد قلبش تشکیل نشد ولی قبلیا قلب داشتن
خیلیم استرس دارم از سونوگرافی خیلی بدم اومده از بس رفتم و نا امید اومدم بیرون اگ حاملگیم بخوبی هم پیش بره استرس آدمو نابود میکنه .من اصلا دعا نگرفتم اطرافیان میگن دعا بگیر وقتی مشکلیت پزشکی نیست من مارسال با رزاقی ویزیت شدم اونم گفت جون بی علته باید اینقد بیاری تا یکیش بمونه یا اهدایی بگیری
خیلیم استرس دارم از سونوگرافی خیلی بدم اومده از بس رفتم و نا امید اومدم بیرون اگ حاملگیم بخوبی ...
عزيزدلم ميفهمم چقد بهت سخت گذشته من خودمم همين تجربه رو داشتم راستش من تو هيچى قبلش مصرف نكردم حتى اسيد فوليك فقط به مدت شش ماه باشگاه رفتم كه نميدونم تأثير داشته يا نه ولى خودش بهويي شد مطمعن باش واسع تو هم همينطوزى سوپرايزت ميكنه خدا بخواد ميشه من هر راحى رو رفتم ولى نتيجه نميگرفتم اينبار هم خدا خواست شد مطمعن باش تو هم يه نى نى سالم دنيا ميارى سقط مكرر معمولا درمان نداره بعداز چندبار سقط يكيش ميمونه
وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖