2777
2789
عنوان

لونه کبوتر 😢

164 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

گوشه بالکن خونمون چند روزه یه کبوتره لونه کرده

دقیقا روی یه پلاستیکی ک لباس توش بود

زیر اون لباسا یه کارتن خالی هست

امروز پلاستیکو برداشتم ک لونشو بذارم رو اون کارتنه یهو یه صدا اومد 

دیدم تخم گذاشته یکیش افتاد شکست ولی اون یکی سالمه😭😭گذاشتم سرجاش آب و دونه هم ریختم براش

کلی گریه کردم ک تخمش شکست

نکنه دیگه نیاد 😢😢😢😢

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

فکر نکنم دیگه بیاد ☹

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
فکر نکنم دیگه بیاد ☹

چرا اخه

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه دست نزن به لونشون بعضیاشون دیگه نمیان کبوتر نیستا فک کنم منظورت یا کریم هست

نه سفید نست کبوده رنگش 

از همونایی ک زیاده تو خیابون

چرا اخه

اگه کفتر باشه نمیاد احتمالا . تو بالکن ما کفتر تخم گذاشت نشسته بود روش من دلم سوخت  براش برنج ریختم که مثلا گرسنه نشه فرداش دیدم تخم گذاشته رفته . فکر کنم ترسید من انقدر به لونش نزدیک شدم . دیگه هم نیومد. اما اگه کفتز نیست شاید بیاد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اگه کفتر باشه نمیاد احتمالا . تو بالکن ما کفتر تخم گذاشت نشسته بود روش من دلم سوخت  براش برنج ر ...

دوتا قرص سردرد خوردم از غروب چون شکستم تخمشو😢😢😢😢

آره یا کریمه  یا کریما خنگن دست کاری بشه لونشون دیگه نمیشناسن و برنمیگردن سرجاشون

وااااای😭😭😭😭

دوتا قرص سردرد خوردم از غروب چون شکستم تخمشو😢😢😢😢

عزیزم اشکال نداره عمدی نبود که . ایشاالله بازم مهمون بیاد برات😍

من انقدر دوست دارم لونه میسازن که نگو . الانم چند وقته بلبل اومده تو گلدون شمعدونیم تو بالکن ۳ تا تخم گذاشته من دیگه تو بالکن نرفتم که نترسه😂

عزیزم اشکال نداره عمدی نبود که . ایشاالله بازم مهمون بیاد برات😍 من انقدر دوست دارم لونه میسازن که ...

آخی عزیزم

چون میگن خوش یمنه و اولین باره خیلی ذوق کردم 

ایشالا ک برگرده 

آخی عزیزم چون میگن خوش یمنه و اولین باره خیلی ذوق کردم  ایشالا ک برگرده

ایشاالله که برگرده واقعا . منم خیلی دوست دارم 

ولی تجربه بشه اصلا دست به لونش نباید بزنی . بوی ادم رو حس کنن میرن و دیگه نمیان