2777
2789
عنوان

چرامردها اینقد بی تفاوتن

203 بازدید | 13 پست

یه ناراحتی بین منو خواهرش بوجود اومد ک مقصرم خواهرش بود ولی اون انگار نه انگار تازه دقتی میگم خواهرت اینکارو کرد پشتش میگیره 😔امشبم عادی عادی داره از حرفاش میگه دخترم رو تختمون خوابیده اون میره توهال امشب اومدم زودتر خوابیدم فک کردم میاد پیشم دلداریم میده اما راحت خوابید بعضم گرفته چرا پشت من نیس منی که زنشم کی از زن نزدیکتر ینی زنو مردا وفقط داسه رفع نیازشون میخان تا کار دارن مهربونن

نی نی من خدا تو رو برامون حفظ کنه😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این مسائل زنونس مردا نمیفهمن نباید قاطیشون کرد

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

معمولا مردا قصد خانمارو نمیتونن متوجه بشن برای همین مشکلی هست باید مستقیم بگی اون از کجا بدونه برای دلداری شدن رفتی تواتاق

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
چرا باید توی دعوای دوتا زن شرکت کنه؟ مرد نباید خاله زنک باشه. مشکل شما بین خودتونه.خودتون حلش کنید

خواهدش منو بلاک کرد پارسال اما عادی میشینه ازش حرف میزنه ک امشب خاهرم خوته بابام بود اینطور میگف اونطور میگف واسه من تعریف نکن منی ک ازش ناراحتن

آخه چرا باید تو دعوای شما دخالت کنه؟ بیرون کم دغدغه و اعصاب خوردی دارن حالا بیان تو خونه و درگیر اینجور مسائل هم بشن؟ بذار همسرت تو خونه در کنار شما آرامش داشته باشه... همین باعث میشه سمت خودت کشیده شه...

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
معمولا مردا قصد خانمارو نمیتونن متوجه بشن برای همین مشکلی هست باید مستقیم بگی اون از کجا بدونه برای ...

نه میدونه از خواهدش ناراحتم انا همش میگه خواهرم اینطورکفت اونطور گفت بعدشم فهنید گف جرا زود میری من هرشب بغلش میکردم بعد میخوابیدم

خواهدش منو بلاک کرد پارسال اما عادی میشینه ازش حرف میزنه ک امشب خاهرم خوته بابام بود اینطور میگف اون ...

امشب از حرفای عادیش میگفت قضیه خواهرش مال پارساله

نه میدونه از خواهدش ناراحتم انا همش میگه خواهرم اینطورکفت اونطور گفت بعدشم فهنید گف جرا زود میری من ...

سر حرف و رفتار بقیه خودتو ناراحتو عصبانی نکن "عصبانیت :یعنی تنبیه خودت بابت اشتباه بقیه"

و وقتی از هیچکس توقع نداشته باشی سبک و راحت زندگیتو میکنی سخت نگیر

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
سر حرف و رفتار بقیه خودتو ناراحتو عصبانی نکن "عصبانیت :یعنی تنبیه خودت بابت اشتباه بقیه" و وقتی از ...

خب از همسرت ی تویع دیگه داری 😭😭