2777
2789

من ۵ساله ازدواج کردم ی دختر دارم 

من خیلی دختر پرانرژی و هیجانیم اما همسرم خیلی سرده😔

از نطرمادی چیزی کم ندارم اما از نطر احساسی چرا😔کل روزم ی شکل شده اصلا تو خونه حرف نمیزنه ۷سرکار ۸شب خونه حموم تی وی موبایل شام خواب همین اونم تا من برم اقا خابش برده😔درسته وضعیت زندگی سخته اما همیشه همینه

سرکار باشه فقط انگار وظیفه منه زنگ بزنم نزنم اصلا اهمیت نداره

احساس دلمردگی میکنم 😢

برا این هرکادویی بخره یا ازنظر مالی اصلا خوشحالم نمیکنه هیچی😢 

مثل قبلا شوهر من،،،خیلی سخته سردی رفتار همسر،،،ما زنا دوست داریم مهم باشیم براشون ،باهامون حرف بزنن اظهار نظر کنن محبت که دیگه جای خود داره

ناامید نباش شما خیلی محبت کن و در عین حال اویزونم نباش کم کم درست میشه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل قبلا شوهر من،،،خیلی سخته سردی رفتار همسر،،،ما زنا دوست داریم مهم باشیم براشون ،باهامون حرف بزنن ...

حس مترسک دارم😢ی عروسک خیمه شب بازی ک دستور داد حرف بزنم نداد ساکت باشم اجازه داد بخندم نداد برم دور شم هرموقع رابطه خواست در لحظه اماده باشم اگر‌نه بخابه!!!!!

حس مترسک دارم😢ی عروسک خیمه شب بازی ک دستور داد حرف بزنم نداد ساکت باشم اجازه داد بخندم نداد برم دور ...

شوهرت احتمالا درونگراست،،،مدلش اینطوریه که کم حرف بزنه،،،تو خوشگل بپوش ب خودت برس برای خودت بیرون برو قدم بزن فیلم ببین خلاصه کارایی ک حالتو خوب میکنه شاد باش محبت ب اونم یادت نره،،،،،سخته طول میکشه ولی بهتر میشه

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
یه سوال . به نظرت طلاق کار درستیه ؟؟ من نمیدونستم ازدواج و زندگی با یه مرد انقدر کار سختی باشه اخه . ...

باور کن ذهنیت من از ازدواج با واقعیت الان زمین تا اسمون فرق داشت . سختی های مجردی که یک هزارم ازدواج و سختی هاش نبود 

یه سوال . به نظرت طلاق کار درستیه ؟؟ من نمیدونستم ازدواج و زندگی با یه مرد انقدر کار سختی باشه اخه . ...

ب شخصه نه تا وقتی ک قادر به درست کردن زندگیم هستم 

طلاق جایی ک واقعا راهمون جداس