2777
2789

سر یه موضوع پیش پا افتاده باهم بحث کردیم .قبلا با پسر خالم نامزد بودم که سر یک سال که باهم بودیم به دلایلی بهم خورد و ایشون یک سال بعدش با فرد دیگه ایی ازدواج کرد..و بعد چند ماه شوهرم اومد خواستگاری من ..توو عصبانیت گفتم کاش به پای پسر خالم میموندم..اونم توو عصبانیت برگشت گفت برو همین الان به پسر خالت زنگ بزن بیاد باهات ازدواج کنه

خیلی از حرفش ناراحت شدم .گفتم چجوری غیرتت اجازه میده اینجوری بگی اونم بحث رو با داد و بیداد به یه جای دیگه کشوند. :"/ 

میدونم حرفم اشتباه بوده ولی شوهرم همیشه توی بحث حاضر نیس کوتاه بیاد و تازگیا متوجه شدم بی ادبم هست و توهین میکنه البته به خودش ن به من

فکر کنم چون عقدیم جرات شو هنوز پیدا نکرده ب منم توهین کنه..

راهنمایی کنید تا چه رفتاری داشته باشم یکم سر عقل بیاد.

بنده ۲۱ سالمه ایشون 24

سرگرم خودت_عاشق احوال *خودت* باش♡.

حرفت خیلی خیلی بد بود😒

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جنگ. اول رو تو شروع کردی... ختم کلام

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بدترین حرف ممکن رو بهش زدی

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

خودت اشتباه کردی اینجوری گفتی 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌