2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر موقع نی گل بده کرونا هم تموم میشه😒

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

از اونجایی که یه سری دوستان از واکسن زدن امتناع میکنن

هیچوقت

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

همشون زیر سر خودشونه.... اگع یهو دیدی اخبار اعلام کرد کرونا تموم شد تعجب نکن 

لایک نکن سرجدت 🤦‍♀️خب حالا ی صلوات مهمونم کن 😗پسرموشوهرم نفسامن❤عاشق پدرمادرمو داداشمم😍علاقه خاصی ب کله پاچه و کباب و اسم رها دارم😎زندگیم خوبه ولی حسرت گذشته رو میخورم ک چرا درسمو ادامه ندادم پیشرفت کنم بعدش ازدواج اینا😕اگه سوالی درمورد آشپزی داشتی شاید بتونم کمکت کنم😁عااااشق رمانم اگه رمان خوب سراغ داری حتما بگو بهم یا اگه رمان خوب میخای بگو معرفی کنم بهت🤗در آخر امیدت بخدا باشه حواسش بهت هس یا علی 🙋‍♀️