2777
2789
عنوان

قراره خواستگار بیاد ولی خونمون خالیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3156 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله یه بخت عالی قسمت تون بشه

اگه فکر میکنی پسندیدنت و تقریبا اوکیه

بگو بیان خونه

از حرفم ناراحت نشی گلم ولی وقتی ببینن همه چی رو

انتظارات و توقعات شون رو می سنجن

جنگ اول ،به از صلح آخر

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
کاش میشد وسایل خونه از کسی غرض بگیریم

بالاخره که باید پس بدین اونام یه جلسه که نیس چند باررمیان نمیشه هر بار برین قرض بگیرین اگه میتونین قسطی بخرین یا حداقل یه مبل راحتی بخرین یه کم خونه پر بشه تو دیوار نگا کن قیمتا خوبه 

عزیزم اینکه بخواهی جای دیگه غیرازخونتون برگذارکنی خواستگاری رو خیلی بده نمیتونین قسطی یکم وسیله بخری ...

نه متاسفانه

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

ببین عزیزم پسرخالتون مرد بزرگی نیست اولن بیشعور.دومن بزاربیان خونتون کسی ک بخواد بادیدن خونه شما از ازدواج باهاتون منصرف بشه همون بهتر ک بره

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

عزیزم به تازگی این جلسات رو یا تو کافی شاپ یا تو پارک برگزار میکنند بهونه اشونم اینه که تا همدیگه رو ندیدند و شناخت پیدا نکردند نمیخواهند همسایه ها و فامیل بفهمند شما هم همین کار رو بکنید بعدم اونا میخواهند دختر بگیرند نه اسباب اثاثیه

عزیزم از من میشنوی با هم سطح خودت ازدواج کن پول بااااورکن خوشبختی نمیارع اگ ادم بدی باش فردا منت میدع همش دیدم ک میگم توفامیلمون پسرع پولداااار دخترم وضعش خوب بوداا ولی پسرع خیییلی پولدار الان شدع کلفتش بادوس دختراش میگردع زنش یکسرع خونرو طی میکشع و...