2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح که بیدار میشه فرنی با شیر و نبات درست کن ولرم بخوره  یا صبح ناشتا خاکشیر تو آب داغ بریز یه ...

مثلا اینجاست الان سه ماهه صبحانه فقط تخم مرغ و سرلاک میخوره هرچی درست میکنم لب نمیزنه

روغن زیتون بدون بو بزن به غذاش،نون فقط بربری یا سنگک،بیسکوئیت سبوس دار مثل ساقه طلایی،هویج با پوست،غذاهای فست فودی حذف،چیپس و پفک حذف،ذرت بوداده سرشار از فیبره البته خودتون درست کنید.

مثلا اینجاست الان سه ماهه صبحانه فقط تخم مرغ و سرلاک میخوره هرچی درست میکنم لب نمیزنه

دختر منم همینطوره مخصوصا چیزای شیرین لب نمیزنه 

یه مدت فرنی چند تا ظرف درست کردم از خواب که بیدار می‌شدیم جلو چشمش شروع میکردم به خوردن، به دخترم تعارفم نمی‌زدم 

خودش کنجکاو میشد میومد جلو که بهش بدم 

درکل این روش که اعتنا نکنی خوب جواب میده رو بچه های بدخور، یه جوری رفتار کن که فقط خودت میخوای بخوری تا خودش جذب شده بیاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌