2777
2789
عنوان

کمک برای سوزش و خارش دختر 6 ساله

286 بازدید | 11 پست
دختر من 6 ساله است و مدتی است که از خارش بین پاش رنج می بره. یکبار دکتر بردمش و پمادی داد. استفاده کردم و در اون مدت خوب بود. اما دوباره شروع شده. ضمن اینکه موقع ادار هم با جهش زیاد ادارش میاد. اگه کسی می تونه پیشنهادی بده و یا دکتر خوبی رو معرفی کنه ممنون می شم.
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر
کجا هستی دکتر اتوکش توی هفت حوض برای کلیه و مجاری ادراری هست شاید عفونت ادراری داره
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره میشه! من اون سمتا نمیشناسم اینم توی هفت حوض هست
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
نه سرکه برای هر چیزی خوب نیست. خصوصن واسه عفونت ادراری . باعث تحریک بیشتر میشه خود درمانی به هیچ وجه نکن. ممکنه عفونت پنهان داشته باشه. برو بیمارستان بقیه الله اونجا همه فوق تخصصن و بهترین دکترا رو داره
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
ب احنمال قوی عفونت ادراری داره ....تو دختر بچه ها شایع هستش ..درمان نشه خطرناکه ب کلیه اسیب میزنه...حتمااااااااااااااااااااااااااااااااا ببرش دکتر در ضمن موقع شستن دخترت بعد پی پی همیشه از جلو ب عقب بشور...ولی همین فردا ببرش دکتر نمیخوام بترسونمت ولی کوتاهی نکن
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
عزیزم مشکوک به عفونت ادراری هست اما نگران نباش راه حل داره با انتی بیوتیک مناسب حل میشه ببرش دکتر اطفال بهت معرفی کنه دختر دوستم این مشکل را پیدا کرد حل شد زودتر درمان کنی راحتتر و سریعتر خوب میشه
آرامش هست، شادی هست، رقص هست، خدا هست.