دوروزه باز سرد شده دقیقا مثل دفه قبل،البته دفه قبل بدتر بود ولی الآنم سرده من نمیفهمم این مزدا چشونه...منم مثل خودش دقیقا رفتار میکنم!ولیبدجوری اعصابمو خورد کرده
نترس خودش مشکل داره حتما(مشکل کاری..مالی یا کلا هرچی....)
تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه عزیزم مردا راحت میگن اما دخترا کسی رو نخوان باهاش سرد میشن
تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
اگه نمیخاد چرا منو دعوت کرده واسه نهار بیرون؟پنجشنبه
نترس میخوادت..اما خودش فکرش مشغوله..تو برو باهاش حرف بزن کم کم بهت میگه