داداشم لیسانس حسابداری تازه داره سربازیش تموم میشه ولی معاف از رزم شد پایان خدمت نداره سابقه نداره به نظرتون میتونه کار پیدا کنه حقوقش چقدره تقریبی خیلی برام مهمه
چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
دختره کلا حسابداری حقوقش خوبه پدرشوهرمم حسابدار بوده و هست هپچنان
ممنون که جواب دادی عزیزم
چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...
والا عزیزم داشتیم ولی سرکار نرفتن چون شهر ما کار نیست باز تهران بهتره
دختره یا پسر خب پسر باشه باید چی کار کنه بالاخره باید بره سر کار
دختره یا پسر خب پسر باشه باید چی کار کنه بالاخره باید بره سر کار
دختره که داره برای کنکور میخونه باز پرستاری بیاره
پسره هم رفت سراع کار ازاد..مبل سازی داره یاد میگیره
حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯