2777
2789
عنوان

کسای که تنبلی تخمدان دارن بیان

151 بازدید | 10 پست

سلام کسای که تنبلی تخمدان دارن ودکترمیرن برای نی نی من ی پیجی رومیشناسم که کامل درمان تنبلی تخمدانو میگه ومیگه چکارکنیدکه طبیعی بارداربشیدوتنبلی تخمدانتون خوب بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم گل میگم کلا در هر صورت ممنوعه میان برات گزارش میزنن..اگ میخای بگی پی ویشون باید بگی..

چون خودم چندسال با داروهورمونی بدتر شدم وتازازطریق این پیچ دارم درمان میشم وواقعا نتیجشودیدم دوسدارم کسای هم که این مشکلودارن واقعا درمان درستوانتخاب کنن حالا میخوان گزارش بزنن یا نه من خواستم کمکی بکنم ب کسای که بخاطراین مشکل کوچک نی نی ندارن 

برواین پیچ کامل توضیح داد bardari.irفلوراتاجیک 

میشه خواهش کنم ازت ایدی تلگرام بدم بهت از پیامای گروه تلگرامش یرای درمان تنبلی تخمدان بفرستی برام 

هزینشو ندارم دستم تنگ ولی خیلی خستم بخدا..‌‌‌‌‌‌برات دعا میکنم 

دلم قرص است که خدایی دارم که به من از مادرم هم که فرشته است بســــیار مهربانتر است❤️⁩🌺
میشه خواهش کنم ازت ایدی تلگرام بدم بهت از پیامای گروه تلگرامش یرای درمان تنبلی تخمدان بفرستی برام&nb ...

عزیزم نمیشه چون خانم تاجیک این اجازرونمیدن بهمون هزینش چیزی نیست که ماهی ۱۰۰هزارچیه اخه الان وزیت دکتر ۱۰۰برای ده دقیقه حرف زدن بعدش عزیزم همه درماناشم رایگان گذاشته توی اینستاش بروفیلم هاشونگاه کن اصلاح سبک انجام بده خوب میشه تنبلیت