2777
2789
عنوان

دستور پخت دلمه ...لطقا بیاین

372 بازدید | 39 پست

خانما صبح همگی بخیر و شادی 😘❤ بچه ها کی خوب دلمه درست میکنه که بهم یاد بده

دلمه بادمجون و گوجه و پیاز میخوام درست کنم

شما چطور درست میکنید که خوب میشه ؟

لطفا کامل بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا برگ مو نخوردم تو شهر ما نیست 

واقعا😲😲

حالا من فقط برگ مو خوردم😐

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
اره حتی نمیدونم طعمش چطوریاست ولی یه نفر میگفت سفته و خوشم نیومد ما معمولا دلمه پیاز و بادمجون و گوج ...

چ جالب

مواو برگ مو، برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه و شوید و جعفری و ایناس

مواد اونا چیه؟؟

اونوقت پیاز مزش بد نمیشه؟؟؟ اصلا چطوری میشه پیچید ؟ موادش میریزه که🤔🤔🤔

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
واقعا😲😲 حالا من فقط برگ مو خوردم😐

منم خودم بچه شیرازم منبععععع درخت رز 

ولی اومدم جایی زندگی میکنم که هیچ درختی و برگ مویی نیس ک دلمه درست کنم باهاش😕

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چ جالب مواو برگ مو، برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه و شوید و جعفری و این ...

این هارو ک نمیپیچن میریزن توش پرش میکنن و سرش میذارن و میذارن تو اب و رب و ابغوره و ادویه

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
چ جالب مواو برگ مو، برنج و لپه و گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر مثل ترخون و مرزه و شوید و جعفری و این ...

برای اونا هم از همین استفاده میشه من دلمه هام بد نیست اما این تاپیکو زدم ببینم کی خوب درست میکنه منم بهتر درست کنم 

ما برنج نیم پخته و لپه و گوشت چرخ کرده هست سبزی های معطر مثل ترخون و جعفری و شوید و مرزه و تره و پونه و نعنا هست . دلمه هایی که گفتم مثل بادمجون و گوجه واقعا خوشمزه میشه پیاز هم که دوست دارم عالی میشه پیاز رو یه کوچولو از وسط برش میزنی  تو آب جوش میذاری تا پنج دقیقه بعد ورقه ورقه جدا میکنی تو اینترنت بزن فکر کنم بیاره 

اگر درست بپیچونیش نمیریزه دلمه سیب زمینی هم خوشمزهست اما من بلد نیستم 

برای اونا هم از همین استفاده میشه من دلمه هام بد نیست اما این تاپیکو زدم ببینم کی خوب درست میکنه منم ...

چ جالب