2777
2789
عنوان

دلگیری از مادر

232 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من یه پسر ۳ ساله شیطون دارم و تک دخترم مادر و پدرم حدا شدن و منو مادرم بزرگ کرده

به خاطر ازدواج مادرم منم زود ازدواج کردم و ۲۶ سالگی بچه دار شدم

اما اصلن مادرم منو حمایت نمیکنخ الان ۳ هفته نبوده امروز اومدم با یه دل خوش که شبم بمونم آنقدر غر زده و بداخلاقی بچتو بگیر بخوابونش بد تربیت شده بد بارش آوردی آنقدر گریه کردم

رفتم کلی هزینه کار یاد گرفتم که مامانم گفت بچتو بزار اینجا تو این ۲ ساله فقط‌۲ بار مشتری داشتم نگه داشته اونم در حین کار آنقدر داد زده و من استرس کشیدن قیدشو زدم کلی وسایل و صندلی اینا خریدم دلم میسوزه همه دخترا میبینم ماماناشون قشنگ نگه میدارن کار میکنن اما من در ماه یه شبم میام اشکم در میاد خیلی کارا میکنه اما خودش میگه به خاطر شرایطش اینجوری شده اما گناه من چیه ؟! خواهر و دوستی هم ندارم هیچکس

الانم گریم بد نمیاد مادرای دیگه که دور منن دیدم نوه هاشونو اینا بزرگ میکنن اما من میام وای بچتو بگیر ریخت غذاشو بده بخوابونش کثیف کرد سرم رفت دلمم نمیاد قطع رابطه کنم به هیچ کسم نمیتونم دردمو بگم باید جلوی خانواده شوهر هم علکی بگم که حرف مفت نزنن خیلی خستم آنقدر هم پسرم اذیتم میکنه

برای کار هم کلی هزینه کردم و وقت گذاشتم اما..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزه ندارم

احساس افسردگی دارم

همشم میگه من آدم نبودم با ۲ تا بچه شوهرم نداشتم تنهایی فلان...

میگم حقوق داشتی نیاز به کار نداشتی بعد اون موقع بچه داری راحت تر بوده و همه اینجوری بودن الان والا دخترا بچه میارن برای مادراشون

الانم گریم بد نمیاد مادرای دیگه که دور منن دیدم نوه هاشونو اینا بزرگ میکنن اما من میام وای بچتو بگیر ...

عزیزم هم شما حق داری هم مادرتون, البته اصلا نباید توقع داشته باشی که مادرتون دائما بچه ی شما رو نگه داره تا شما به کارتون برسید, ایشون مادریشون رو کردن و شما رو به ثمر رسوندن. اما در حد هفته ای یکبار حق با شماست, شاید اعصابشون ضعیفه به دل نگیرین

عزیزم کارت چیه ؟ کاشت ناخن ؟ 

نمیتونی پرستار بگیری ؟

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡