بچه ها کسی می دونه انسان بعد چ مدت زیر خاک تجزیه میشه...الان نه ماهه عشقمو از دست دادم دلم خیلی واسش تنگه همیشه خنده های روز آخرش ک چندساعت قبل مرگش بود جلو چشمه ولی وقتی ک میرم سرخاک همش میگم اون چهره دیگه نیس اون چشمای رنگی دیگه نیس....اون دستای مردونه دیگه نیس و بی هوا تصویر اسکلت میاد جلو چشمم ک یعنی الان اون زیر اونشکلیه...ک الان پاره تن من هیچی ازش نمونده وقتی اینا میاد تو ذهنم قلبم تیر میکشه حالم بدمیشه...بچه ها فکر من درسته الان فقط اسکلتی اون زیره؟یا ن هنوزم همون شکلیه؟ادم توسط خود خاک تجزیه میشه؟اخه مورچه و مار و اینا ک نمیتونن تو نه ماه هیچی از آدم ندارم درسته؟میشه راهنماییم کنید شاید ب حقیقت رسیدن قلبمواروم کنه فقط دلم میخواد بدونم تو ماه از اون چهره از اون آدم چی مونده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر کن وقتی یه دست لباس رو درمیاری میندازی دور دیگه اون لباس ارزش نداره چون دیگه تن تو نیست بدنش هم مثل یه لباس بوده که در آورده انداخته دور ارزش اون آدم به بدنش نبود به شخصیتی بود که برا تو داشت
این فکرا چیه که میکنی حقیقت انسان روحشه ن جسم چیزی که هیچوقت از بین نرفته و متلاشی نمیشه جسم که از ...
اخه من اون اوایل ک مطمینن بودم جسمش سالمه میرفتم سرخاک تصور میکردم چشماش بستس و خوابیده ولی الان تصورم اینه چندتا استخون داخل ی پارچس بعد این فکر ب طرز وحشتناکی شوک عصبی بهم دست میده
میخام فکر نکنم..نمیشه...این چندوقت این برنامه میده مرده ها زنده شدن میگم کاش انقد سریع خاکش نمیکردن شاید زنده میشد...میگم نکنه اون زیر زنده شده و عذاب کشیده نکنه دکترا زود مرگشو صادر کردن