2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازسیب دایت رژیم بگیر

عزیزم من تا مطب دکتر نرم نمیشه چند بار از این رژیم های آنلاین گرفتم ولی نشد

گروه قرمز❤️وزن اولیه 96.5🤪وزن هدف اول 90 😍پر انرژی میریم جلو
چرا الکی پول بدی رژیم خیلی راحته که

میدونم ولی تا دکتر نرم نمیتونم خودم رو در قبال رژیم مسئول بدونم باید زور بالا سرم باشه😁😁😁😁

چرا رژیم ها خوب نیست یااراده نداری؟

نه ارادش رو ندارم اصلا رژیم میگیرم بعد یک هفته بی خیالش میشم

گلی جون وسوسم کردبن رفتم از دایت سیب رژیم گرفتم دعا کن برا خیلی اذیت میشم

توکل کن به خداان شاالله جواب میگیری راستش منم ۱روزه رژیمم شروع کردم توکل برخدا منتظرم بعد۲۰روزخبربدی چندکیلوکم کردی منم ان شاالله خبرت میکنم توهم دعام کن ارادم قوی بشه،یه چیزی هم عکس غذاواشپزی وشکلات وپیج وهمه چیزو قطع کن تواین مدت

چرا الکی پول بدی رژیم خیلی راحته که

اره دقیقا

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین

توکل کن به خداان شاالله جواب میگیری راستش منم ۱روزه رژیمم شروع کردم توکل برخدا منتظرم بعد۲۰روزخبربدی ...

من دارم یه گروه میزنم از 10 تیر فعالیتمو شروع میکنم قراره هر کسی هر تجربه ای داره توش بیاد بگه از چند تا بچه ها که کاهش وزن 20-30 کیلو داشتن دعوت کردم که به عنوان ادمین از تجربه هاشون بگن هر کسی میخواد واتس اپ بهم پیام بده(الان تعداد کمه اما باید اعضا عضو بشن تا فعالیت اغاز بشه)

https://chat.whatsapp.com/EjHTBtHus1c1qawBYEy186

اگه لینک کار نداد به 09107248797 داخل واتس اپ پیام بدین