2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو عروسی؟ شومیز شلوار؟ چند ساله؟ 

۲۲ سالمه فک نکنید با شلوار پارچه ای مامان بزرگیا ن

از این شلوارا ک کمربندای خوشکل داره و  خط اتو و جیب داره پتیینشم چاک داره قدش ۹۰. 

مثلا رنگ خاکستریشو با شومیز لیمویی میپوشم

یا مشکی رو با رنگ های تیره 

خدایی الان بیشتر با هیمن شلواری میپوشن منم گفتم اگه میخواد رو مد باشه اینارو بپوشه وگرنه اونم قشنگه

اینا هیچکدوم بنطره من تیپ مهمونی و عروسی نیس ما با اینا میریم بازار🙂 و خیابون

۲۲ سالمه فک نکنید با شلوار پارچه ای مامان بزرگیا ن از این شلوارا ک کمربندای خوشکل داره و  خط ا ...

من حودم شلوار پارچه ای خیلی دوست دارم. الان بیشتر از لی. نوجوون بودم فقط لی میپوشیدم‌ البته من الان مامان بزرگیم واسه خودم 😁😁

برای مهمونی قشنگه ولی جشن عروسی؟ من تا حالا تو عروسی شومیز شلوار ندیدم‌. 

آینده حتما" زیباست.🥰
من حودم شلوار پارچه ای خیلی دوست دارم. الان بیشتر از لی. نوجوون بودم فقط لی میپوشیدم‌ البته من الان ...

عکساش نیس وگرنه برات میفرسادمم 

خیلی مرتبو تمیز و با کلاس میشه 

بستگی ب شلوار با شومیزت داره 

نمیدونم. حتما" خوبه که شما میپوشی عزیزم 😍🥰😘

قوربونت😍

ادعایی ندارما فقط خواستم بت منطورمو نشون بدم از این شلوار سبز رنگ مشگیشو دارم با شومیز های مختلف میپوشم

از خاکستری هم دقیقن همون شکلی رو دارم با رنگ های مکملش لیمویی و صورتی اینا

کلا تیپ مورد علاقه من برا مهمونی اینه

لباس بلند  و ارایش سنگین و جینگول مینگول ندوستم

اینا هیچکدوم بنطره من تیپ مهمونی و عروسی نیس ما با اینا میریم بازار🙂 و خیابون

توی تاپیک ننوشته بود که میخواد بره عروسی.منم نظراتو نخوندم

بهرحال هرکسی سلیقه ای داره الان سرچ کنید همینا مده من نگفتم صرفا اینا قشنگه گفتن خواستی رو مد باشی اینا مده وگرنه شومیز شلوارم قشنگه که البته ما شومیز شلوارم عروسیا نمیپوشیم.

قوربونت😍 ادعایی ندارما فقط خواستم بت منطورمو نشون بدم از این شلوار سبز رنگ مشگیشو دارم با شومیز ها ...

عزیزممم 🥰🥰

برای مهمونی به نظر منم شیک و قشنگه. منم دوست دارم‌ ولی عروسی رو ترجبح میدم پیراهن بپوشم و جینگول پینگول     

البته من کلا" به جینگول پینگول علاقه دارم‌. 😃

تو سبک مینیمال میپسندی 😊😘

آینده حتما" زیباست.🥰