2777
2789
عنوان

ایا منم بد کرده ام؟

260 بازدید | 30 پست

تو ۲سالو نیمی که باهم دوست بودیم من درسته خیلی احساساتی هستم و بهش همش محبت میکردم اما امان ازروزیکه لجم بگیره همش میگفتم تموم شه ما به درد هم نمیخوریم 

اینم‌بگم همش اون مقصر میشدا ولی منم تنها راه چاره رو تو جدایی میدیدم و امیدی اون لحظه نداشتم دیگه درست شه 

تو این ۲سالو نیم هرموقع قهر کردیم اون پیش قدم شده بود یه بار حتی بهش پیام‌نمیدادم دلم تنگته برگرد....

گاها حس‌میکنم منم ادای بی احساسارو در اوردم ولی بعدش میگم روزایی که خوب بودیم همش قربون صدقش میرفتم...من بخاطر اون روی همه وایسادم من کل وقت و آبرومو براش میدادم اونم اینارو‌میدید 

الان جدا شدیم ۲۰ روزه.. تو تاپیک اولم و دومم توضیح دادم

دلیل جداییموتو....اصلا ۶ روزه وا تس آ پ نیومده انلاین نمیشه! میخوام فردا برم از جلو مغازش رد بشم ببینم چش شده چیزیش نیس که ،درسته میگید تموم شده تمومش کن توام! ولی نمیدونم چیکار کنم من خیلی  حس میکنم بقیه دخترا با سیاست پسرارو میکشونن طرف خودشون ولی من نتونستم حس‌میکنم‌کس‌دیگه بود الان زنگ‌میزد پی ام میزد با اینکه اون مقصر بود باز دلبری میکرد اما غرورم نمیذاره

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

امان از دست غرور زیادی...

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماعم بعد از ظهر دعوا کردی

ولی هیچوقت قهر نمیکنیم و اینطور نیست ک یه مدت حرف نزنیم.الان تقریبا سردیم و همین سرد بودن میشه قهر کردن ما😂

اگر دوباره باهاش بودی قهر نکن اصلا اینطور باشه ک بی خبر باشی ازش

اَندر دل من درون و بیرون همه اوست..❤
سرچی فش داد

بگم میخندی هیچی من بهش گفتم واسه یه مناسبتی که بود بهم‌گل میخری؟ اونم‌مسخره کرد گف برو‌استخدام‌شو بعد گفتم‌خب من الان کار میکنم رسمی غیر رسمی نداره بعد هی مسخره کرد رسید اون روز هیچی نخرید .بهش گفتم گف مسخره نکن اعصابمو‌ نریز به هم ...منم بابت اخلاقش ناراحت شدم وگرنه یه‌گل چیه. شبش من لوس شدم گفتم عشقم دیر نشده ها ...واااای این شروع کردحالمو به هم میزنی بسههههه . گفتم من به ارزش دادن خیلی‌حساسم من ازت چیز بزرکی‌نخاستم‌که یه شاخه گل ۱۵ تومنه بعد فحش داد 

درسته الان میگید نباید طولش میدادی ولی چرا باید لال باشم؟ منیکه  اونجوری بزرگ شدم خودشم‌میدونست ما سر هرچیزی تو‌خونه یه مراسمی داریم یه شاخه گل مگه چی بود؟

بگم میخندی هیچی من بهش گفتم واسه یه مناسبتی که بود بهم‌گل میخری؟ اونم‌مسخره کرد گف برو‌استخدام‌شو بع ...

حس میکنم سنتون کمه 

چن سالتونه ؟ 

انگار دنباله بهونه بوده وگرنه ی شاخه گل این حرفارو ندارعه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم 🌊 موجیم که آسودگی ما عدم ماست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ... لطفا برای شفای همه مریضا دعا کنید 💛💚🧡🧡🧡🧡🧡
عزیزم مقصر اون بود به نظرت خوبه من برم بهش فحش شدید داد 

نه عزیزم من نمیدونم دقیق بینتون چی شده اما ناراحت نشو از حرفات متوجه شدم یکم زیادی غرور داری دقیق میشه بگی چیکار کرده ؟من تاپیک اول و دومتو نخوندم اخه

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت
مقصر اونه ی شاخه گلم شده 40 تومن عزیزم

انقد فحش دادا تازه بعد به هفته من پروفایل غمگین گذاشته بودم اومد کف من دوستت دارم نمیخوام ناراحت باشی ولی اخلاق گندت جدامون کرد گفتم‌من چه اخلاق گندی داشتم؟ گفتم خیانت کردم؟ فحش دادم؟ لاس زدم؟ تورو به کسی ترجیح دادم؟ بی خانواده بودم؟ همش با دوستام بیرون بودم؟‌یا محبت کم‌داشتی از طرف من؟ گفتم چیکار کردم اخلاق گند میگی هی گف نههه اخلاقت بده گفتم اوکی. الانم پیام زدی تا  دلیلی واسه جداییمون بیاری راحتتر بری ولی من اجازه نمیدم برام توهین کنی خدا نگهدار. بعد اون هی گف خرف خودتو بگو اخلاقت گنده! تابلو بود میخواست گردن من بندازه بعد بره... تازه اون دوستت دارمو هم گفت تا من تا اخر عمرم مثلا عذابوجدان بگیرم بگم ببین چه عشقیو از دست دادم درحالیکع دوسم داشت اگه الان جدا نبودیم