2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه باد میکنه و عوارض داره 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نمیدونم فقط میدونم پوکی استخوان از کار افتادن کلیه و نابودی سیستم ایمنی بدن رو ایجاد میکنه

حتی امپول ک دو دوره بزنی؟؟؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

کافیه ۱۰ ورق بخوری دور از جونت حتما سرطان معده میگیری

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  

شیر خشک بزرگسال بگیر و بخور چاق میکنه یا ۴معجون

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
نمیدونم فقط میدونم پوکی استخوان از کار افتادن کلیه و نابودی سیستم ایمنی بدن رو ایجاد میکنه

من خيلي لاغر شدم و هركار ميكنم چاق نميشم از عطاري كلي پودرو معجون گرفتم ، همچنين مولتي ويتامين و پودر جوانه گندم كه همراهش جينگ سينگ و مالتو ... بوده مصرف كردم سيپروهتادين و .. هيچ كدوم تاثيري نداشت😔

کلا هر دوز آمپول دگزا باعث میشه سه ماه کلسیم جذب بدن نشه و سیستم ایمنی به شدت ضعیف میشه مگر در موارد ...

واسه تحریک تخمک دکنر داد بهم😔من همیجوریش باد بهم میخوره سر درد و حال بدی دارم 

افتاب میخوره بهم حالت تهوع و سر درد دارم انقد بدنم ضعیفه 

پ دیگ کارم ساختس

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

به نظرتون مثلا دو هفته بخورم بعد كمش كنمو قطعش كنم 

به سيپروهپتادين ادامه بدم 

كه لاغر نشم 

بنظرتون با ٢ هفته خوردن هم ضرر داره 

من تو خانوادم سابقه سرطان داريم 

نكنه بخورم سرطان بگيرم 😞 ميترسم

تیرویید چک کنید یه آزمایش بدید شاید مشکل دیگه دارید ، کورتون نزنید سرخود

چك كردم كلي چكاب