2777
2789
عنوان

دوستای گوشی باز کسایی ک از گوشی خوب سر در میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست
دوسال پیش من و دوستم باهم گوشی خریدیم من سامسونگ و اون شیائومی و همون ماه اول پشیمون شد این تجربه ام ...

🌹🥰🥰😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی عزیزم

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ایفون ۸ نمیگیری؟ نسبت به ۱۰ میلیونی های سامسونگ یک سر و گردن بالاتره

از آیفون اصلا خوشم نمیاد حتی ۱۲ش

کلا بنظرم نچسبن 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

شیاعومی mi10t اطلاعات بیشتر خواستی امصامو نگاه کن نوشتم اینجا کلیک کن 

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 
از سری aبهترن؟ البته همسرم ام ۲۰ داره خیلی خوبه

سلام گوشی ردمی نت 10 پرو با 108 مگا پیکسل و یک گوشی 2021 با اندروید 11 با باطری 5020 میلی آمپر و شارژر 32 واتی خیلی خیلی بهتر از یه گوشی یکسال قبل و مشخصات پایین تر ولی مارک سامسونگ هست الان فقط سامسونگ داره پول اسمش را میگیره ولی شیائومی داره از همه لحاظ از سامسونگ بهتر عمل میکنه

مشاور حقوقی
سلام گوشی ردمی نت 10 پرو با 108 مگا پیکسل و یک گوشی 2021 با اندروید 11 با باطری 5020 میلی آمپر و شار ...

ممنون ازتون نظرتون در مورد پوکو f3چیه؟