2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابام میگفت اب های تو شکم مامانا جمع میشه تبدیل به بچه میشه 😐😐

۱سال بعدش یه فیلم دیدم که دختره تو نامزدی حامله شده بود میگفت وای ابروم رفتش 😑

من اون موقع فکر کردم دختره اونقدر تو دوران نامزدی اب خورده که حامله شده ابروش رفته🤣

بعد اون منم تو اب خوردنم دقت میکردم که یه موقع حامله نشم 😃

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

وقتی خدا میبینه دو نفر عروسی کردن بهشون بچه میده،،،، 

بعد ما یه خاله داریم خیلی دوستداره تو جمع حرف+18بزنه،یبار جلو من گفت شوهر دوستش تو سربازی گلوله خورده تو شکمش دیگه بچه دار نمیشه‌(البته با جزییات بیشتر) ،، حالا من گیر داده بودم بچه رو مادرش بدنیا میاره به باباش چه، بعد همه بهم میگفتن بی ادب ساکت باش  اولین باز بود راجع به بچه دار شدن مردا میشنیدم

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
مامان من باید دعا کنن میگفتم چرا خودت تنهایی دعا نکردی چرا بابا دعا کرد میگف باید دو نفر دعا کنن ...

ای جااااااان  گیری هم داده بودی بهش

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  
خواهر منم فک میکرده اینجوریه الان دیگه ازدواج کرده و چن وقت پیش برام تعریف کرد ک وقتی کوچیک بوده ات ...

وای خدااا، باامضات خیلی خندیدم. چشمم اشک اورد، خداخیرت بده