2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

منم همین فکرو میکردم

که زن و شوهر میشینن دعا میکنن خدا بهشون بچه بده

وقتی تو 13 14 سالگی از زبون دخترعموم شنیدم تا مدتها از همه زن و شوهرا متنفر بودم از همه  

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
پسرم میگفت چطور من بدنیااومدم گفتم دعاکردیم بعدگفت چطور ازشکمت بیرون اومدم گفتم توبیمارستان دکتر شکم ...

واییییی اینو گفتی یاد خودم افتادم😂

یبار از مامانم پرسیدم من از کجا اومدم گفت از تو شکمم گفتم نشونم بده ببینم نشونم داد جاش مونده بود

بعد یشب تو دور همی نشسته بودیم بحث اپاندیس افتاد مامانم گفت ارع منم اپاندیس عمل کردم جاشم هنوز هستو اینا منم گفتم مامان مگ من از اونجا بدنیا نیومدم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من میدونه که شکم رو پاره میکنن بچه میاد بیرون اما اینکه چجوری رفته توی شکم رو نمی دونه یعنی تا حالا نپرسده 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
منم همین فکرو میکردم که زن و شوهر میشینن دعا میکنن خدا بهشون بچه بده وقتی تو 13 14 سالگی از زبون د ...

😂😂من دوستام ک گفتن ب گردن نمیگرفتم میگفتم ن اونایی ک بچه دار نمیشن ازون کارامیکنن میگفتم منو خدا داده

پربازدیدشد ممنون میشم  گل پسرم حافظ کوچکمولایک کنین خیر ببینین الهی     https://ww ...

من لایک کردم خدا حفظش کنه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

یکی تعریف میکرد که همکلاس دخترش گفته مامانش گفته وقتی زن و شوهر خیلی همو دوست دارن و به هم محبت میکنن خدا یه دونه از بهشت میذاره تو دل زن و اون بزرگ میشه و بچه میشه

به نظرم این توضیحش خیلی جالب بود

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

من مامانم ماما بود ۵ سالگی زایمان طبیعی دیدم و همه چیز میدونستم فقط فکر میکردم زنا خود به خود حامله میشن همیشه به مامانم میگفتم شکمت بزرگ شده فک کنم حامله یه سونوگرافی برو تو ۴ سالگی😅

آخی😍 فکر کنم بابات خیلی مهربونه.آره؟؟

خیلی با بچه ها رفیقه خیییییییلی ..الان دوست صمیمیه دخترمه ۲۴ میخواد با بابام باشه .

اما چهارچوبای خاصه خودشم داره 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍