2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکردم وقتی مردو زن باهم ازدواج کنن بعد مرده زنه رو زیاد ببوسه بچه درست میشه🤣

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

من فکر میکردم بابا مامانم رفتن بیمارستان جلوی در نگهبان گفتن ما یه بچه می‌خوایم بخریم.اونا هم بهشون دادن،😅😅😅

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
مامانم هم همینو بهم گفت در مورد داداشم منم گفتم یعنی از بقال سر کوچه خب برو ازش بازم بگیر مامانم ...

واای😂😂😂منم هی میگفتم برین برام آبجی بخرین ولی اخرش ی داداش بی خاصیت برام خریدن😂🤧

تا ۵یا ۶سالگی فکر میکردم هر کس لباس عروسش تنش کنه بچه دار میشه تو ۷سالگی دیگه همه چی رو فهمیدم

منم😁

...𝓣𝓱𝓲𝓼 𝓽𝓸𝓸 𝓼𝓱𝓪𝓵𝓵 𝓹𝓪𝓼𝓼                                                                                          🥺🤍                                                        تیکر تفلدمه🙂🌱                                                           
من پسرم ازم پرسید ابجیم ازکجا اومده تو دل تو منم بهش گفتم،بچه هارو دکترا تو ازمایشگاه درست میکنن ب ...

منم بعددوتاپسرخدابهم دخمل داده عاشقشم ،نفسمه ،عمرمه،پسرم دومیم ۴سالشه همش میگه مامان ابجی ازکجاامدشکمتوببینم  دردداشتی دکترباچاقوبرید😁😁😁

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
مامان من باید دعا کنن میگفتم چرا خودت تنهایی دعا نکردی چرا بابا دعا کرد میگف باید دو نفر دعا کنن ...

دايي😂😂😂😂😂😂😂ابروي هر چي محرم و نامحرم بود رو بردي

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

یه دوست داشتیم کلاس اول راهنمایی بودیم خیلی تباه بود بهش میگفتیم بچه این جوری بدنیا میاد میگفت نه مامان بابای من ازین کثافت کاری ها نمیکنن😂😂😂😂😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت