2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست
هیچ مشکلی نیست خدا نمیده😢

امیدت ب بخدا باشه توام مامان میشی هنوز خیلی زوده واسه نا امید شدن

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خودم میگفتم اونجا که فقط ادرار میاد بیرون جا نداره که بخواد بچه بیاد بیرون پس حتما از باس ن‌می ...

باز شمامغزت بازتر بوده😂😂

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..
امیدت ب بخدا باشه توام مامان میشی هنوز خیلی زوده واسه نا امید شدن

4ساله دارم می رم تو 5سال ..دوستام بچه سومیشون باردارن..دختر همسایمون 7ماه بعد من عروسی کرد خدا یخ پسر دختر بهش داد و خیلی ها دیگه 

الان ب پسرم میگم میگم از بیمارستان می خریم😉😉😉😉😉😉😉😉😉میکه مامان شکمت چرا گنده شده من نقشتو فهمیدم بچه تو شکمته 😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😂

ياد هارفتند و ماهم مي رويم ازياد تا ب كي ماند پر كاهي درخيال باد

من فکر میکردم از زیر سنگ پیدا میکنن😆😆🤪

بابام همیشه بهم میگفت رفته بودم بیرون دیدم زیر سنگ یه دختر کوچولوی ناز و خوشگل خوابیده گفتم برش دارم ببرم بزرگش کنم اینجا بمونه گرگ میاد میخورتش

میگفت اگه شلوغ کنی میبرمت میزارمت همونجا😑😐🥴

غم برای همیشه باقی خواهد ماند .

بابای منم به من و داداشم میگفت ما دعا کردیم و از خدا خواستیم که شما رو بهمون بده. در حالی که دستاشم به سمت آسمون بلند میکرد..😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من فکر میکردم از زیر سنگ پیدا میکنن😆😆🤪 بابام همیشه بهم میگفت رفته بودم بیرون دیدم زیر سنگ یه دخت ...

😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴