یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من فکر میکردم از بیمارستان میگیرن خواهر کوچیکم و دیدم وقتی تازه ب دنیا اومده بود منم همش گریه میکردم چرا اینو انتخاب کردین یدونه قشنگشو برمیداشتین 😂😂😂🤣
گفتم پسرا روخرماشون(به اونجای پسرا میگه خرما 😅) یه تیکه پوست اضافه داره وقتی جیش میکنن میره تو اون ...
حالا داداش من که ختنه شد سه سالش بود دختر همسایه مون همسن داداشم بود تو کوچه همدیگه رو میبینن.داداشم بهش میگه مال منو بریدن.اون میگه کو ببینم....داداشم میگه نه ...اصرار میکنه دختره بعد داداشم میگه اول من ببینم اونمشلوارشو درمیاره نشون میده داداشمم نشونش میده(اینا رو بعدش اومده بود تو جمع تعریف میکرد برامون.بعدش گفت مال اون دختره رو نمیدونم چرا از ته بریدن مال منو کمتر بریدن😅😅
مامانا میرفتن دکتر میگفتن بچه میخوایم دکتر قرص میداده اینا میخوردن بعد بچه رشد میکرده تو شکم مامان😂 ...
منم همین فکر رو میکردم
عضویت ۹۶/۱/۱🌸کاربر قدیمی سایت🌸 تو بعضی از تاپیک ها میگم از ۹۸ اومدم میدونی چرا؟ چون کاربریم ۲ نفرس🌼تو تاپیکای جنجالی و داغ و عکس تگم کنید🌼 کاربری هفتم اممه با شماره مادربزرگم وارد شدم😐😂😂 اگه ترکیدم از شماره خواهر مادربزرگم استفاده میکنم چون دیگه شماره ای نیس که باش نیومده باشم😐😂(دارم راست میگما:)😂 دوستای گوگولی دارم خیلی دوسشون میدارم از ساعت ۱۱ ظهر تا ۱۱:۳۰ ظهر نیستم چون باب اسفنجی داره😐😂۲۳ سالمه 🎁۲۸ اسفند بدنیا اومدم🎁خوبی و بدی دیدید حلالم کنید ترکیدن زمان نداره😐😂حالا لایک لایک لایک لایک لایک لایک😂😐😂😜
یادم نیست چجوری فکر میکردم در کل ما خیلی پاستوری ه بودیم اون زمان ، حدود راهنمایی دلیرستان بودیم که یه حدسایی میزدم ولی دیگه برام مهم نبود و خیلی کنجکاو نبودم
تا زمان ازدواجم بود که دختر خالم که هشت سال از خودم کوچیکتر بود نشست همه چی واسم توضیح داد خودم نمیدونستم 😅