2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

من میگفتم منم بچه میخام مامانم میگفت باید ازدواج کنی بچه بیاری بعدم من پیپرسیدم خدا از کجا میفهمه شوهر کردی میگفت میفهمه دیگه او از همه جا خبر داره😂😂

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانم میگفت خون زن و شوهرو تو آزمايشگاه باهم قاطی میکنن میذارن تو شکم تا بچه به وجود بیاد 😀😂

مامان منم همین رو بهم گفته بود و منم باور کرده بودم 

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

من فکر میکردم زن وشوهر ها اگه بچه میخواستن اسمشونو توی یه پرونده مینوشتن و میفرستادن واسه خدا، خدا هم به نوبت پرونده ها رو نگاه می‌کرد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

راستش من هیچ وقت ازشون نپرسیدم، چون خجالت میکشیدم!😐🚶🏻‍♂️... ولی دیگه کور ک نبودم گاهی تو تلویزیون و فیلما میدیدم مثلا شخصیت خانومه دوساعت گریه و ناله میکنه آخرش یه بچه از غیب نمایان میشه!👶 (به همین دلیل نظریه هوشمندانه بنده🧠 در اون زمان این بود که بعد از اینکه زن و مردی خیلی با هم بگردن، زنه حامله میشه و یه مدت بعد بچه هه شکم زنه رو با لگد

🦵👶🦵 پاره میکنه و میاد بیرون!!! بعد محل پارگی به قدرت و عزم الهی🔥 جمع و جمع تر میشه و آخرش که جمع شد باقی موندش تبدیل میشه به سوراخ کوچیکی که ما بهش میگیم ناف! پس بچه ها از نظر من از ناف خانوما میومدن(شاید بگید طبق این نظریت پس مردا دیگه نباید ناف داشته باشن اونا چرا دارن!؟ خوب فکر میکردم همه از بدو تولد ناف دارن، اما فقط برای خانوما کاربردیه! مثلا هم آقایون هم خانوما سینه دارن، ولی سینه ها ی محترم فقط برای خانوما کاربردین!.... میبینین؟! انصافا نظریم از هرنظر کامل بود!... 🧠😂🚶🏻‍♂️) که یه مدت بعد  تو مدرسه فهمیدم قضیه واقعی بچه دار شدن چیه و..... خلاصه تمام نظریاتم به فنا رفت💩) 

من فک میکردم خطبه عقد باعث میشه 

یه بار رفته بودیم مراسم عقد بعدش توهم زده بودم حاملم😅🤦‍♀️

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
راستش من هیچ وقت ازشون نپرسیدم، چون خجالت میکشیدم!😐🚶🏻‍♂️... ولی دیگه کور ک نبودم گاهی تو تلویزیون ...

😐😐😐😐😂😂😂😂🤣

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

همه چیو تو مدرسه فهمیدم😳🙄😂😂

شروع میکنم با بامداد خمار لاغری رو 😎👾                  زیر گروه زرد @فندق_فسقلی💛💛💛💛💛💛💛                                  وزن شروع :90                                                وزن فعلی :87                                                   وزن هدف :70                               غذا میخورم و لاغر میشم جالبه نه؟ 😂😂😂😍😉🙃😊❤️😆☺️👍🏻                                              بهترینا واس منن چون من بهترینم🤣🤣❤️💛

فکر میکردم یه آدامسی هس بخورن حامله میشن البته این نظریه دخترعمم بود یه روز گفت یه آدامسی هس هر کی بخوره حامله میشه از اون روز میترسیدم آدامس بخورم 😆

یادمه یه بارم از مامانم پرسیدم جالب اینه مامانم اصلا نخواس خرم کنه بگه دعا کردیم یا لک لکا آوردنت با اخم بهم گفت دیگه سوالو نپرس خیلی سوال زشتیه خودت بزرگ بشی میفهمی 😐

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊

مامانم همیشه میگف بالا میاریم بچه ازدهن میوفتع ماهم نسل سوخته عین چی باورمیکردیم بچه های الان ب ما اموزش میدن

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉