2777
2789
عنوان

بچه بودین فک میکردیم بچه ها چجوری به دنیا میان😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 59483 بازدید | 788 پست

الان مامانم داره برا ابجیم میگه از بیمارستان میخریدیم 😂

به منم میگفتن خدا خودش تو شکم مامان ها میزاره 😐🔪😒

بعد شوهرم میگه مامانم منم میگفت از بیمارستان بچه آوردیم میگه کنم گفت پس اونا بچه رو از کجا پیدا کردن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣میگه 8 سالم بود 

ارامش دنیا توبغل تو خلاصه میشه:)💍❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش یادم نیست

ولی بعداترا فک میکردم ببخشید از‌جایی ک دستشویی شماره دو‌میاد میاد بیرون بعد همیشه وقتی یبوست میشدم کای غصه میخوردم نزدیک گریه کردن میرسیدم که نکنه داره بچه میاد !!!!!

برام سوال نبود وقتی بش فک کردم ک.میدونسم😂

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

به من میگفتن از بیمارستان میرن میخرن 😐😐😐

منم چون بچه اولم هر وقت با آبجیم دعوام میشد میگفت چیز قحط بود خریدین آخه 😂

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
دوستم میگفت مادرم توی بچگی بهم گفته خدا یه کلید داره مده دست فرشته ها فرشته ها میان میزنن توی ناف در ...

وایییی خیلی خوب بود🤣🤣🤣🤣😂😂

𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
ب دل داری راستشو بگن😂

های🥰

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩