2777
2789
عنوان

زن پزشک و بخشش مهریه

298 بازدید | 15 پست

بنظر شما زن پزشکی که  ازپدرش هم واسش مونده اگه تداوم زندگیش در گرو بخشش مهریه باشه اینکارو بکنه یا نه؟ 

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید ببخشه؟!    نه

یه رفتارا و حرفایی زده طول ۸ سال زندگی‌که شوهرش بهش بی اعتماد شده و میگه با اینکار خودتو بهم ثابت کن

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

نمیدونم باید ببینه مصلحتش چیه با توجه ب شناختی ک از شوهرش داره.

ولی میگم چقدر پزشک زیاد شده🤕

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
یه رفتارا و حرفایی زده طول ۸ سال زندگی‌که شوهرش بهش بی اعتماد شده و میگه با اینکار خودتو بهم ثابت کن

دلیل موجهی نیست نه این اجبار یه جور توهین به شعور و شخصیت تلقی میکنم و مطلقا زیر بار نمیرم هرچند پشیزی اون مهریه ارزشی نداشته باشه نه نه 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

اگر زندگیش دیگه خیلی بده و هیچ راهی نداره

به اون پولم نیاز نداره

خب خودشو نجات بده    به هر قیمتی

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

نه .... چه جالب با مهریه خودش رو ثابت کنه یا واسه آقا راحت باشه 

هیچ‌کس بدون اشتباه نیست هیچ‌کس  بالاخره خانوم جوانی و ارزوشو تو زندگی گذاشته 

مگر اینکه خودش بدونه اشتباهات بزرگی داشته ....اونم نصف مهریه فقط در قبال حق طلاق محضری که نتونه بازیش بده 

و حتما حتما مدتی به مشاور رجوع کنن سعی کنند یه مسافرت دونفره برن  دوتایی فقط به‌جای خلوت و دنج و خاطرات قشنگشون رو زنده کنن