2777
2789
عنوان

کدبانو های شمالی یه لحظه لطفا...

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 40 پست
بیایم شمال بریم سبزی فروشیا دارن سبزی های بومی رو یا اینکه جاهای خاص و فصول خاصی میفروشن اون سبزی ها ...

بازارای شمال بری بگی سبزی قورمه بدین همه رو میدن بعدش پاک میکنی میشوری ریز ک کردی تفت میدی میزاری فیریزر

خدایا شُکرت❤🧿
بازارای شمال بری بگی سبزی قورمه بدین همه رو میدن بعدش پاک میکنی میشوری ریز ک کردی تفت میدی میزاری فی ...

مرسی گلم باید یه سفر بیام🤣

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره دقیقا یه پیج دارم میفروشه 250گرم تفت داده شده 16یا 17هزار بود گرونه نه؟  ارسال به کل کشور ...

اصلن خبر ندارم از قیمتاشون ولی آره دو کیلو انقد گرونه

سبزی شمال که میگید منظورتون سبزی خاصیه؟ چون من که خودم شمالم نمی دونم غیرشمالیا منظورشون دقیقن چیه از سبزی شمال

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اصلن خبر ندارم از قیمتاشون ولی آره دو کیلو انقد گرونه سبزی شمال که میگید منظورتون سبزی خاصیه؟ چون م ...

اره ظاهرا سبزی های بومی خود شمال میریزن توش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ظاهرا سبزی های بومی خود شمال میریزن توش

اها

ما خودمون که چیز خاصی نمی‌ریزیم، شاید یکم بادرنجبویه اگه داشته باشیم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

گیلانیها سبزیهای محلی معطر دارن که علاوه بر گشنیز و جعفری و شنبلیله و تره و اسفناج، یه ذره به قورمه اضافه میکنن.

کوت کوتو، وارنگ بو، چوچاق 

اینها رو به میزان خیلی خیلی کم فقط جهت عطر خورش با سبزیهای دیگه موقع سرخ کردن مخلوط میکنن. ما توی تهران وقتی دسترسی نداریم یه ذره ریحان و یه ذره نعنا اضافه میکنیم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
گیلانیها سبزیهای محلی معطر دارن که علاوه بر گشنیز و جعفری و شنبلیله و تره و اسفناج، یه ذره به قورمه ...

ممنون عزیزم دقیقا مدتها بود دنبال اسم این سبزی های محلی بودم خیلییی لطف کردین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس درسته و ی توهم نیست🙂اخه زنموم،زنداییش تو تهران فقط سبزیه قرمه درست میکنه میفروشه اون بهش گفته او ...

ترکیب سبزی ها دیگه چقدر باشه نسبت ب کیلو میگی بهم گلم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

ممنون عزیزم دقیقا مدتها بود دنبال اسم این سبزی های محلی بودم خیلییی لطف کردین

عزیزم چندتا از عدا ها خوبی که بلدی یادم میدی 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏