2777
2789

من امروز صب ژل زدم‌.

تا الان حالم اوکی بود .الانم خوبم اما یکم حس میکنم دردم بیشتر شده و اینک سز گیجه دارم .البته نه خیلی زیاد. 

ولی خب یکم نگرانم .

طبیعیه ؟؟شما چطور بودید روز اولی  ک زدید  از نظر درد و علائم و اینا .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سرگیجه ربطی نداره

چرک خشک کن خوردی؟

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نه سرگیجه ربطی نداره چرک خشک کن خوردی؟

نه هیچی نخوردم .

میگم تحمل دردم خوبه .

خیلی هم درد نکشیدم .

بخاطر همین  گفتم مسکن اینا نخورم .

نمیدونم شاید زیاد خوابیدم سزگیحا گرفتم .

زیاد پیش میاد واسم سز گیجه. اما خب نمیدونم. 

پس زده بافت لب ژل تقلبی رو

اسی میگه صبح زده حداقل ۲۴ ساعت باید بگذره اگه هم پس بزنه عفونت میکنه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نه هیچی نخوردم . میگم تحمل دردم خوبه . خیلی هم درد نکشیدم . بخاطر همین  گفتم مسکن اینا نخورم ...

من هر وقت رفتم زدم دکتر چرک خشک کن هم نوشته از داروخونه گرفتم تا دوروز باید بخوری

عههه.جدا . اره ممکنه .. چون مسکن هم هیچی نخوردم. صب  ساعت ۹ زدم .خیلیم حالم اوکی بود .اما الا ...

چرا خوندم یه مسکن بخور ضرر ک نداده من جای امپولام کبود شده بود البته خیلی کم زده بودم 

خدایا شُکرت❤🧿