2777
2789
عنوان

ب من نگو مامان!

494 بازدید | 35 پست

سلام  خانوما. امروز مادر شوهرم ساعت ۱ ظهر سر زده اومد خونمون من اندازه خودمو شوهرم غذا پخته بودم ولی موندن منم مجبور شدم چیز دیگ بزارم کنارش با اینک حاملم کلی سر پا بمونم بعد این همه شوهرم و پدر شوهرم ک رقتن بیرون بعد سه سال ک عروسشم بهم گفت من مامان تو نیستم فقط مامان بچه های خودمم بهم نگو مامان در صورتی ک دامادشم مامان  صداش میکنه خیلی دلم شکست کلا نسبت ب من اذیت کردناشو داشته از وقتی هم فهمیده بچم پسره همش داره بدتر میکنه ی نحوی آزارم بده از حسادتش چون خودش بعد دوتا دختر و کلی نذر خدا بهش پسر داد و منم داداش ندارم فکرشم  نمیکرد بچه اول من پسر شه به خواست خدا از اولشم میگفت تو دختر زایی و فلان باهاش چی کنم‌و واقعا خسته شدم ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش نگو مامان لیاقت نداره

بهش بگو هوی 

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
اگه واقعن اینی ک گفتیه من ک قطع رابطه میکنم 

شوهرم خیلی ادم  مذهبیه بنده خدا آرامم میکنه تو این چیزا ولی نمیخوام از مامانش بگیرمش چون اونم مادرشه بعدا جواب خدا رو چی بدم 

به نظرم زیاد سخت نگیرین. مطمئن باشین شما هم به سن اونا برسین ممکنه دیگه رعایت خیلی چیزا رو نکنین. میدونم همیشه نمیشه ولی به نظرم بهشون باید به چشم افرادی نگاه کرد که چندروزی مهمونمون هستن و بعد میرن ... اون وقت ممکنه برای همین روزها و بودنشون دلمون تنگ بشه. پس زیاد بهش فکر نکنین و حرفاش رو عوارض سال ها رنج و عذابی که تحمل کرده قلمداد کنین

برای یادگیری اینجام. کمک کردن به دیگران هم خوشحالم میکنه.

من بودم میگفتم مثل اینکه از ارزشمند بودن بدت میاد😏

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
برعكسه مادرشوهر من ب من ميگه چرا ب من نميگي مامان واقعا نميتونم مامان صداش كنم چيكار كنم اصلا صداش ...

خدا برات نگهش داره اگ  زن خوبیه عزیزم 

دوست داره بهش بگو چ عیبی داره اگ  فکر کنی مامان کسیه ک دوستش داری برات راحت تر میشه