2777
2789

پسرم یکسالشه زایمانم طبیعی بود نگرانم نکنه اون موقع هم داشتم پسرم مبتلا شده باشه اگ میتونین یا تجربه داشتین راهنماییم کنین

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘

تستش چجوریه نمونه برمیدارن یا خون؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا گرفتی؟

شوهرم

خدایا تو رو شکر از لحظه اغاز زندگیم و تا ابد خدایا عاشقتما😘😘😘😘😘😘😘😘مرسی ک هوامو داری ازت ممنونم ک هرارزویی داشتم براورده کردی شکرت سپاس گذارتم خدایا زندگیمو ب تو میسپارم از شر دشمنان خدایا خوشحالم از اینک یکیو دارم ک همه حرف دلمو بدون ترس ازاینک نکنه ب کسی بگه نکنه از اینو اون بشنوم بهت میزنم و رازداری خدایا مرسییییییی ک هستی 😘😘😘
تستش چجوریه نمونه برمیدارن یا خون؟

پاپ اسمیر نمونه برداری از بافت دهانه رحم

معمولا زمان بارداری آزمایش میدی 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
شوهرت از کجا گرفته😳

نمیدونم

من ي بار مطب دكتر بودم 

دكتر داشت توضيح ميدادب ي خانمي  ك واكسن رو ميشه تا سن ١٥ ١٦ سالگي زد و بعدش فايده نداره برا بچه هاش ميخاست 

خب با دكتر زنان خودت مشورت بگير ببين بايد چكار كني تست چطوري ميشه ازش گرفت مشخص بشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره