2777
2789

بچه ها من رفتم امام زاده چهل دیقه پیش که یه تسبیح گرویی بگیرم برای حاجت روایی رفتم پیش مسعول خادمین اونجا و جریان و گفتم گفتم که اگه اجازه بدین یه تسبیح گرویی ببرم بعد براتون میارم بعد حاجت رواییم شاید باورتون نشه بچه ها ولی میدونید چه پیشنهادی داد؟؟؟

بهم گفت بهت یه تسبیح و انگشتر میدم که واسه یکی از شهید ها ست اسمشو گفت من یادم نمونده انقد که تو شوکم بعد گفت یه تیکه از چوب ضریح حضرت زینب میدم بهتون این مال خودتون و خوب ازش نگه داری کنید مال دوران جنگه که گلوله به طرف ضریح شلیک کرده و ما اون چوبا رو برداشتیم

گفت برو برای نماز بیا تا بهت سه تاشو بدم که انشاللع حاجت روا بشی

الهی عزیزم 😭😭❤❤

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💟

عضویت ۹۶/۱/۱🌸کاربر قدیمی سایت🌸 تو بعضی از تاپیک ها میگم از ۹۸ اومدم میدونی چرا؟ چون کاربریم ۲ نفرس🌼تو تاپیکای جنجالی و داغ و عکس تگم کنید🌼 کاربری هفتم اممه با شماره مادربزرگم وارد شدم😐😂😂 اگه ترکیدم از شماره خواهر مادربزرگم استفاده میکنم چون دیگه شماره ای نیس که باش نیومده باشم😐😂(دارم راست میگما:)😂 دوستای گوگولی دارم خیلی دوسشون میدارم از ساعت ۱۱ ظهر تا ۱۱:۳۰ ظهر نیستم چون باب اسفنجی داره😐😂۲۳ سالمه 🎁۲۸ اسفند بدنیا اومدم🎁خوبی و بدی دیدید حلالم کنید ترکیدن زمان نداره😐😂حالا لایک لایک لایک لایک لایک لایک😂😐😂😜