2777
2789
عنوان

رابطه توی جهان اول و اینجااااا

307 بازدید | 16 پست

بنظر من اون روابط موفق تری دارن.اکثر مرد و زن هاشون هر خصلتی بد یا خوبی دارن توی دوران دوستی نشون میدن و اینجوری طرف مقابلشون اونارو بهتر میشناسه و بعد تصمیم میگیرن که میتونن باهم ازدواج کنن یا ن.

اما تو کشور ما توو دوستی یه اخلاق دارن تو ازدواج ۱۸۰ درجه عوض میشن.

خانم و آقا هردو کار میکنن و به موفقیتم میرسن اما اینجا همیشه یه اجحاف وجود داره که خودش باعث میشه مرده احساس برتری کاذب داشته باشه

زن و مرد جهان اول تو  مجردی انقد زدن ک دیدن چشمشون سیره و بعد ازدواج واقعا وفا دارن 

اما اینجا وقتی متاهل شد تازه یاد کثافت کاری میوفتن و اینکه یواشکی با هزار جور آدم آشغال وارد رابطه بشن

نمیدونم چرا انقد آدمای دو رویی شدیم و چی باعث این همه تنش و جدایی و طلاق میشه

بعد سخت تر و زجر آور تر از اون این هست که تمام حقوق به نفع آقایونه و انگار هنوز توو عصر جاهلیت قرار داریم.

باهم رو دربایستی نداریم ولی همه میدونن که خرشون از پل بگذره تمومه .اخلاقای گندشونو نشون میدن و تو میمونی و نگرانی اینکه چجوری از شرش خلاص بشی 

.حرف انقد زیاده برای گفتن ولی حوصله ش نیس 

حالم بد میشه از این همه تفاوت

😠😠😠😠

نظر شماها چیه.شمام فکر میکنید بهش عصبی میشید 

سرگرم خودت_عاشق احوال *خودت* باش♡.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از کجا میدونی مرد جهان اولی وفا داره؟؟؟ مگه چند درصدشون ازدواج میکنن که وفا داشته باشن...

من اصلا اینجوری فکر نمیکنم، اینجا هم مردای خوب و با شخصیت هست

💚 اهل شکر تنها گروهی اند در عالم، که چشمان زیبابین دارند! زیبایی ها را می بینند و به زبان می آورند! تنها گروهی اند که آرامش بخش این و آنند، هم قدرت پرواز دارند و هم قادرند دیگران را با خویش؛ از زمین بلند کنند؛ درست شبیه خدا🧡       یا قابلُ..یا قابلُ...یا قابل...__می شود قبول مان کنی؟ اینجا آنقدر تنگ شده،آنقدر نا امن شده،آنقدر سنگ روی سنگ بند نیست، که فقط یک آغوش از جنس تو، توان دارد حالمان را خوب کند!... __می شود قبول مان کنی؟؟ همین قومی که روی زمین، هرچه راه بود؛ رفتند تا خود را به کوچه ای،خیابانی،شهری... به نام آرامش برسانند،اما نشد!... __می شود قبول مان کنی؟ این همه آدم نصفه و نیمه را... که همه بدون شما یک جای کارشان لنگ می زند!... __ می شود قبول مان کنی؟؟ چشمِ آدمیزاد، بیش از هزار سال است، که *انسانِ کامل* ندیده است!...   انسانی همه چیز تمام... انسانی تمام قد، شبیه*خدا*... قلب آدمیزاد نیز، بیش از هزار سال است، در آغوشی امن نَگریسته است!...__ می شود قبول مان کنی؛انسانِ تمام؟؟ ما بی تو ناتمام می مانیم... اللهم عجل لولیک الفرج❤📍 استاد شجاعی یه فهم دیگه از زندگی بهم داد، به بلندای آفتاب؛به زلالی آب @ostad_shojae ❤ 📍زندگی را دوست دارم ❤رهبرم❤ را بیشتر /📍 آرامش در چشمانت، آرامش قبل از طوفان💔 با هر قدمت می پیچید،فریاد یلی در میدان💔 عاشق که شدی،بی باکی💔 عشاق علی،بی ترسند💔از خاطره ات لرزانند💔 از اسم تو هم می ترسند!!💔حاج قاسم💔

اونا هم ی جور دیگه اشتباه زدن دارن اصلاحش می کنن منتهی ما بدون اینکه مطالعه کنیم لذت جویی های اشتباهشون شده الگومون همون قسمت اشتباهش که جامعه و خانواده رو ویران می کنه و ارزشی براش قائل نیستن چون اصلا لزومی ب تشکیلش ندارن...ضمنن اگر دویست سال هم بگذره فرهنگ مردو رن ایرانی عوض نمی شه مرد ایرانی زن خانه دار و مربی بچه می خواد هیچ وقت اینا رو.نمی شه تا چهار نسل اینده منهی کرد ...سیستم اموزشیمونم داغون تر از بیست سال پیش ما رو بهتر که نمی کنه بدتر هم می کنه...بله حرف و جزئیات خیلی خیلی زیاده ...باید به طور گسترده همه چیز بررسی بشه ...

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

گمونم از ارمانھ ی بندھ خداس که جهان سومیم

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

اونجا که هرزگی بیشتره.

انقدر دیگه رابطه با جنس مخالف براشون عادی شده که به نعوذ بالله همجنس بازی رو آوردن

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

از نظر یه عده غرب پرستِ غربگرا اگه کره زمین یه جهنم داشته باشه قطعا اون جهنم ایرانه و اگه بهشتی هم باشه قطعا اون بهشت غرب هست.

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀

همه جای دنیا طلاق و خیانت هست ولی تو کشورهای جهان اولی زن مجبور به سوختن و ساختن نیست ،راحت میتونه مستقل بشه و زندگی خودش و بچه هاش رو اداره کنه،اونجا مادر مجرد رو هیچ کس بد نگاه میکنه 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

والا رفتار شوهر من اینطوری نیس تازه مادرشوهرم میگفت خیلی اخلاقش بد بود حرف مارو گوش نمی‌کرد ولی شوهر من اینطوری نیس یا بدغذا بوده انگار ولی شوهرمن همه‌چی میخوره!!!،خودمم موندم اینم بگم ۱۳ ساله عروسی کردیم بحث یکسال یا دوسال نیس

شما اونجا زندگی کردی؟ اونجا ازدواج کردی؟ اونجا وفای همسر دیدی؟ بعد اومدی ایران و دوباره از نو؟ بعد باهم مقایسه کردی؟

توروخدا ادای دانای کل ها رو درنیارید.اگر اونجا چشم و دل سیرن چرا اینهمه سازمان بهداشتشون امار بالایی از تجاوز میده؟ توهمی و با علم اندک خودتون سخنرانی نفرمایید باتشکر 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b