2777
2789
عنوان

جوش زیر پوستی / جای جوش

88 بازدید | 6 پست

پیشونیم جوش زیر پوستی میزنه چیکار کنم بره ؟ 

چونه هم جوش چرکی میزنه وقتی هم میره جاش میمونه 😑

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برو پيش دكتر اول علتشو ببين چيه بعدم درمانش كن

باروش های خانگی نمیشه درستش کرد اخه زیاد نیست

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
باروش های خانگی نمیشه درستش کرد اخه زیاد نیست

من زياد جوش ميزد پيشوني چونه گونه همههه راه هاي خونگيو رفتم ولي بازم همون اشو همون كاسه برو پيش دكتر اول ازمايش ميگيرن ببين كبدت سالمه اگ سالم باشه هورموني ان دارو ميده زود خوب ميشي

خدایا برای همه چی شکرت

من زياد جوش ميزد پيشوني چونه گونه همههه راه هاي خونگيو رفتم ولي بازم همون اشو همون كاسه برو پيش دكتر ...

اهان مرسی❤