2777
2789
عنوان

تجربه من از ورزش تو خونه

1658 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

امروز به طور اتفاقی سر از یه تاپیک دراوردم که دوستمون میخواست بره باشگاه ولی استرس لباس داشت  البته ما خانوما هر جا بریم لباس نداریم  همه ما باید یکی ازینا داشته باشیم 

(روش نوشته من چیزی ندارم بپوشم)

بگذریم... 

تو این تاپیک قصد دارم سه تا از بهترین روش های ورزشم رو براتون بگم که ازش نتیجه گرفتم تو مدت دو هفته که حتی خانوادمم متوجهش شدن. رژیم خاصی مثل کالری شماری و اینا نگرفتم فقط برای برخی مواد غذایی رو جایگزین کردم با چیزای سالم که بعدا درموردش تاپیک میزنم. 

تمام روشها ویدیو هایی از یوتیوب هستن.

نکته مهم تو ورزش اینه که اگه واقعا تا حالا ورزش خاصی انجام ندادین از خودتون توقع زیادی نداشته باشید و خودتونو بپذیرید و تاینکه بدونید بدون دمبل و تردمیلم میشه ورزش کرد چه بسا که روشایی که امتحان کردم خیلی فان بود با اینکه تردمیل داریم الان اون گوشه داره خاک میخوره   

از اسون به سخت روش هارو میزارم م شمام اگه قابل دونستید دوستای تو پر و تو خالیمونو تگ کنید شاید بدردشون خورد

بریم سر اصل مطلب...

1) emiwong

تمرینای خانم امی رو ادمایی میپسندن که : 

خوره چالشن (مثلا چالش ده روزه شکم و ...)

اهنگا و رقصای بالیوودی رو دوس دارن 

عاشق بی تی اس و بلک پینکن

هی کمبود وقت رو برای ورزش نکردن بهونه میکنن!(حتی ورزش سه چهار دقیقه ایم میتونی پیدا کنی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2)  team body project

من عاشق این یکیم 

چنل خیلی منظمی داره تایم هر ورزش و سطح اون (beginner شروع کننده_  intermediate سطح متوسط_ advanced حرفه ای) طبقه بندی شده 

اینو به ادمایی معرفی کنید که: 

تنبلن! (چون حاج اقا دنیل میگه هروقت خسته شدین درجا بزنید فقط)

دوس دارن با یکی از اعضای خانواده یا همسرشون ورزش کنن (تنهاییم قبوله)

از تنوع لذت میبرن 

دوس دارن تو ورزشا یکی هم هیکل خودشونو ببینن تا انگیزه بگیرن (از هر نوع هیکلی تو ویدیو ها هست!)  

اقا دنیل ما صداش میزنیم دانیال میفرمایند که : ورزش کردن ینی حرکت کردن قطعا بعدها بدنمون از ما تشکر میکنه

3) popsuger fitness

این یکی تمرینای نفس گیرم قاطیش داره که جای نگرانی نیست! ورژن اسون شده هر تمرین توسط یکی از ادمایی که ورزش میکنن انجام میشه

این بدرد ادمایی میخوره که :

عاشق بشکن زدنن (مخصوصا اگه جوزف کوچ باشه)

میخوان حین ورزش بخندن (اگه انگلیسی بلد نباشید از حرکات خندتون میگیره و اگر بلد باشید به جکای جوزف میخندید مثلا یبار موقع هل دادن دست ها به سمت جلو گفت که فرض کنید زنتون یا شوهرتون جلوتونه تا میتونید هلش بدین  نمیدونم از زنش چی دیده بود ولی خیلی با قدرت هل میداد   )

من هرروز با یکی از اینها ورزش میکنم و اگه یه روز ورزش نکنم انگار کار مهمی رو انجام ندادم 

. معمولا دوبار در روز (یکی صبح و یکی یک ساعت بعد ناهار) انجام میدم 

البته دلیل من برای ورزش بعد ناهار اینه که نمیخوام خوابم بگیره 

واقعا تردمیل خریدن برای ورزش کردن تو خونه خودمونو گول زدنه. من فکر میکردم هر لحظه روش میدوم 😂😂😂

منم هر وقت با تردمیل ورزش کردم فقط چشمم به قسمت تایم و کالریش بوده