2777
2789

سلام‌بچها خوبین 

من ۷ ۸ ماهه ازدواج کردم اومدم خونم قبلش ۴ سال با همسرم دوس بودم و یکسال تو خونه بابام باهم زندگی‌میکردیم و نامزد بودیم 

خیلی سختی کشیدیم بهم برسیم حالا اینجا حرفم اینا نیست 

میگم من هروقت میرم تو تلگرامش میبینم کانالهایی داره که عکس خانمهای لخت توشه 

نه که بگم مدلای بد و اینا مثلا ازین کانالا که دخترای ایرانی خودشون عکسای لختشونو میدن 

میبینم همرو باز کرده حتی کلیپارو 

من‌مذهبی نیستم شوهرمم خیلی ادم درستیه واقعا بدی ازش ندیدم هیزی ازش ندیدم ولی اینو هربار تو گوشیش میبینم 

انگاری اقا خیلی وطنی دوس داره 

چنباری کانالارو به پلیس فتا گزارش دادم  میدونین که ادمینای از خدا بی خبر این پیجا کلی راه یاد اینا دادن برای پیدا کردن دوباره کانال 

من افسردگی دارم به شدت عصبی و بیمارم تلاشم همش بر راحتی اونه  همش خودمو شاد نشون میدم و رابطمونم خوبه ولی خب نمیدونم کجای راهو کج میرم 

خدا شفاش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فضای مجازی و پیشرفت تکنولوژی عالیه اگر جنبه استفاده ازش رو داشته باشیم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

شوهرمنم خییییلی آدم درستیه.ولی اینطورمواقع کنجکاوی نمیزاره اون عکس ها وفیلم هارو بازنکنه.منم که زنم دوس دارم ببینم چه برسه مردها

من یک زن قوی هستم.زندگی من رو از یه دختر حساس و زود رنج تبدیل به یه زن قوی کرد.من خام بودم پخته شدم اماسوخته نشدم.💪💪💪💪💪

فضای مجازی مث چاقوعع میتونی باهاش میوه پوست کنی بخوری (مفید باشه برات)مستونس دستتو ببری (مضر باشه و ب فنا بری عین شوهر شما

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بعضیا جنبه ی استفاده از فضای مجازی رو ندارن

میگم که 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
خوبه اینچیزا رو دیدی و میگی هیز نیس😐

خب هیز منظورم بیرون اون‌تلگرام صاحب مرده ست 

مثلا بگی به دخترای دگ نگاه میکنه اینا 

البته راست میگی شاید من‌گیجم 

ازش بت ساختم

شوهرمنم خییییلی آدم درستیه.ولی اینطورمواقع کنجکاوی نمیزاره اون عکس ها وفیلم هارو بازنکنه.منم که زنم ...

چه توجیه مسخره ای

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿

تا کی میخوای پیگیری کنی دنیا دنیا ‌کانالو پیجه چه کاریه میکنی گوشی یه چیز شخصیه اونارک ببندن اینستا چی گوگل چی تی وی چی حیابون چی اگه اینجوره کلا بیرونم نره دیگه

خدایا شُکرت❤🧿