2777
2789

من مشکلم کیست اندومتریوزه.یه ساله اقدامم باردار نمیشم. دارو هم مصرف کردم پیش دکترای شهر خودم ولی جواب نداده

حالا بنظرتون برم پیش یه پزشک خوب مثلا اقصی یا برم مراکز مثل ابن سینا یا مام یا رویان اینا؟؟؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چندین ساله مشکل اندومتریوز دارم  ولی سه بار عمل کیست آندومتریوز کردم صد درصد اگه باردار نمی ...

وای ۳بار عمل؟؟؟؟!!!! ذخیره رو نابود کردید که😕

به نظرم تحت نظر یه متخصص خوب باشی خیلی بهتر از مراکز درمانی هست مثل موش ازمایشگاهی بهت نگاه میکنن ،بی مسیولیتن ، دکتراشون وسط کار یه دفعه میبینی عوض میشن، کاغذ بازی زیاد داره از این اتاق به اون اتاق ، من به شخصه متخصص رو ترجیح میدم حداقل اینترنتی میتونی باهاش در تماس باشی

هر دوتا بچه رو بعد عمل هام باردار شدم ،کیست نمیذاشت حامله بشم

آهااان خب خداروشکر که بچه دارید

آره واقعا لعنت به اندومتریوز😣

شاید به منم بگن لاپاراسکوپی کنم. دکتر شهر خودم که گفت ممکنه لاپارا بشی

به نظرم تحت نظر یه متخصص خوب باشی خیلی بهتر از مراکز درمانی هست مثل موش ازمایشگاهی بهت نگاه میکنن ،ب ...

خیلی ممنونم از لطفتون🌸🌸🌸

آهااان خب خداروشکر که بچه دارید آره واقعا لعنت به اندومتریوز😣 شاید به منم بگن لاپاراسکوپی کنم. دک ...

کیست شما چند ساعته؟ امکان داره چسبندگی هم داشته باشید و.موقع لاپاروسکوپی همه رو در بیارن

کیست شما چند ساعته؟ امکان داره چسبندگی هم داشته باشید و.موقع لاپاروسکوپی همه رو در بیارن

دوتاست. تو هردو تخمدان😢

یکیش ۴سانت یکیش تقریبا نزدیک ۵سانت شده

ولی میترسم از عمل.آخه میگن ذخیره رو کم میکنه🙁😔

دوتاست. تو هردو تخمدان😢 یکیش ۴سانت یکیش تقریبا نزدیک ۵سانت شده ولی میترسم از عمل.آخه میگن ذخیره ر ...

تا عمل نکنید باردار نمیشید واینکه سریع بعد دوماه باید اقدام کنید و باردار میشید