2777
2789

سلام دوستان من آخرین دوره پریودم ۲۶ فروردین بود 

که باید ۲۶ اردیبهشت میشدم که نشد روز هشتم تاخیر پریود تست زدم منفی بود آزمایش ندادما

چهارم خرداد رفتم دکتر گفت برو سونو رفتم 

دکتر گفت اولا برا بارداری خیلی زوده معلوم نمیشه 

ولی من یه کیست ۲۷ میلیمتری میبینم 

آوردم دکترم دوتا آمپول زد گفت باز میشی و از روز سوم مارولین بخور 

الان امروز نزدیک یه هفته است آمپول زدم خبری نیست

لطفا راهنمایی کنید

سلام تست بی بی چک منفی کاذب داره. یعنی اگه تستتون با بی بی چک منفی شد ممکنه واقعا منفی باشه و ممکنا مثبت باشه اما منفی نشون داده. اما این تست مثبت کاذب نداره یعنی اگه مثبت شده حتما باردارین. باتوجه به منفی کاذب داشتن ابن تیت حتما چند روز دیگه تست بی بی چک بدین یا ازمایش بتا که همون خون هستش. تشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم دیگه با تاخیر ۸ روز بی بی چک قابل اعتماده دیگه

من باردار بودم بی بی چک همچنان منفی بود!!! خدا ازشون نگذره این کیت های ایرانی آشغالن ، الانم دو هفته عقب افتاده بی بی چک گرفتم خراب بود مهمانم نمیتونم برم آزمایشگاه دارم از استرس می میرم 

تا بدانجا رسید دانش من، که بدانم همی نادانم
ممنونم عزیزم ولی پس سونو چی 

به دلیل هزینه بالاتر سونو نسبت به بقیه ازمایشات ابتدا تست هایی مثل بی بی چک یا بتا پیسنهاد میشه. تست بی بی چک چون در دسترس تر هست بیستر استفاده میشه. تست بتا بدین. البته اگه دوره های پریودی منظمی دارین اگه نداشتین یکی دو روز دیگه صبر کنین. بشرطی که استرس نداسته باشین. این یکی دو روز هم تو رژیم غذاییتون موادی مث زعفرون یا دمنوشایی مث بابونه استفاده نکنین..درکل مواد قاعده آور استفاده نکنین...خانما کلا زیادی میشینن فک میکنن استرسشون میگیره... موفق باشین

به دلیل هزینه بالاتر سونو نسبت به بقیه ازمایشات ابتدا تست هایی مثل بی بی چک یا بتا پیسنهاد میشه. تست ...

ضمنا تو این مدت برای ترمیم دندان و...یا مسایل دزگا ای تصویربرداری با اشعه ایکس نداشته باشین.