2777
2789

من یه بار باردار شدم دکترم تو بارداری به اشتباه من و برد اتاق عمل و لاپاروسکوپی ام کرد شکمم و سوراخ سوراخ کردن بعد گفت هیچی نیست اشتباه عمل کردیم تو بیمارستان شریعتی تهران 

کلا یه بار باردار شدم اون اتاق عمل هم رفتم بارداری ام ادامه داشت بچه ام بزرگ شد  تا 24 هفته پر شد دیدم تکون نمی خوره رفتم دکتر گفت قلب اش نمی زنه 😭 نگو انعقاد خون داشتم باید آسپرین بهم می دادن ولی متوجه نشدن 

طبیعی دفع کردم خیلی اذیت شدم  و بگم که من تبلی تخمدان دارم کلا از اول هم پریود هام منظم نبود.. 

باید قرص بخورم هر ماه بشم 

الان یکسال گذشته کل فکر و ذهن ام بچه است قبلا دوس داشتم درس ام تموم شد کار کنم ولی الان اصلا همش دلم می خواد باردار بشم شوهرم می گه نه

می گه وضع اقتصادی و فلان و ندارم و آهان تو دوره بارداری هم خیلیی هزینه آزمایش و اینا دادم 

نمی دونم چه جوری راضی اش کنم من چون تنبلی دارم نباید لفت بدم 

از یه طرف عذاب وجدان می گیرم که شوهرم و زورش نکنم شاید بعد پشیمون بشم. خودش هم بچه دوس داره ولی پدر پول در بیاد. خودمم گیر کردم نمی دونم چی کار کنم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر‌منم دقیقا مث شوهر شماس بعضی وقتا خسته میشم میگم دیگه چقد بهش بگم من دلم بچه میخاد و همش‌میگه نه....امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه عزیزم و زود مامان بشی

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
شوهر‌منم دقیقا مث شوهر شماس بعضی وقتا خسته میشم میگم دیگه چقد بهش بگم من دلم بچه میخاد و همش‌میگه نه ...

ممنونم عزیزم آره خیلی سخته ان شاء الله توام زودتر مامان بشی 

چرا نمی خوایی؟ 

چون اگه بچه بیاد از پیشرفت عقب میمونم 

ترجیح میدم چند سالی از هر نظر پیشرفت کنیم بعد 

مشکل مالی نداریم ولی من میخوام مهاجرت کنم اونجا خونه بخریم و همسرم درسشو ادامه بده من برم کلاس که تغییر شغل بدم بچه بیاد این وسط که چی بشه هم خودش در اینده کمبود مجبت داره قطعا هم من از همه چیز عقب میمونم 

گذاشتم ۴-۵ ساله دیگه