2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد دیگه خدایا😭

327 بازدید | 28 پست

بچه ها من از صب تا شببب دارم غذا میخورم ، تازه غذاهای چاق کنندع ، اشتهامم خوبه ، چرا از ۴۵ کیلو تغییر نمیکنم😭 اصن هیچیییییی به هیچی

در من ، عمیق ترین تمدن تنهایی مدفون است..

تو دقیقاااا منی :,)💔

اندازه ۴ نفر غذا می‌خورم، ولی دریغ از یه ذره چاق شدن :/

ورزش می‌کنی؟

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دقیقاااا منی :,)💔 اندازه ۴ نفر غذا می‌خورم، ولی دریغ از یه ذره چاق شدن :/ ورزش می‌کنی؟

واقعا مشکل از کجاس🙁💔😭؟ 

ورزشم اره ولی کم . 

واقعا مشکل از کجاس🙁💔😭؟  ورزشم اره ولی کم .

طلسم شدیم 😢💔

یکی از دوستام دقیقا همین مدلی بود، پارسال رفت یه کلینیک رژیم درمانی، بهش برنامه غذایی و ورزشی دادن، الان فکر کنم حدود ۱۵ کیلو اضافه کرده😶

باید ورزش کنیم تا شاید از حالت استپ در بیاد :(

من الان ۳ ماهه قراره ورزش کنم، هنوز شروع نکردم 😬🤦🏻‍♀️

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
طلسم شدیم 😢💔 یکی از دوستام دقیقا همین مدلی بود، پارسال رفت یه کلینیک رژیم درمانی، بهش برنامه غذای ...

اخع میدونی😖

یکی از دوستام میگف اگع بخوای با ورزش چاق بشی ، تا ولش کنی باز ب همون حالت قبلیت برمیگردی ، باشگاه رقتنم خیلییی حوصله میخاد😑

الان یکی تو تاپیکم گف گین اپ بخور خوبه

اگه بخوای خوب چاق شی ماهی سه تا بسته باید بخوری که میشه نزدیک 900 تومن

حدود چن ماه باید بخورم؟؟ البته ببخشید زیاد سوال میپرسم