2777
2789
عنوان

منو دعوت کردن ولی شوهرم گفتن نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونو دعوت کردن کلا عمه ها و عموهارو گفته بدون بچه ههشون توی همه اینا فقط و فقط من گفته بدون شوهر ...

عه چه عجیب اگه رفتیم حتما ناراحتیتو ابراز کن بگو فقط ب احترام شما اومدم وگرنه بدون همسرم‌جایی نمیرم اصلا تعجب کردم ک منو تنها دعوت کردین

نرو تو هم ب مامانت هم بگو من دیگه الان تنها نیستم شوهرمم هست و من جایی بدون اون نمیرم  این جور ...

کلا مامان من هیچوقت برا شوهرم ارزش فائل نمیشه نمیدونم چطوری باید این مشکلم حل کنم

نه اونو دعوت کردن کلا عمه ها و عموهارو گفته بدون بچه ههشون توی همه اینا فقط و فقط من گفته بدون شوهر ...

خب اگه همه رو بدن شوهراشون گفتن برو ولی اگه بقیه هستن شوهرتو نیس فقط نرو

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...

تحت هیچ شرایطی نرو خیلی کارشون زشت بوده 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
مجلس مختطله

نمیدونم اگه فقط بزرگترا هستن که نباید خورده گرفت من دقیق نمیدونم چجوریه که بگم بری یا نه 

بقیه دخترای فامیلو با شوهراشون گفته؟ اگه اره نرو

نمیدونم اگه فقط بزرگترا هستن که نباید خورده گرفت من دقیق نمیدونم چجوریه که بگم بری یا نه  بقیه ...

ببین کلا همه رو بدون بچه هاشون گفته توی همه اینا فقط و فقط بین دختر عموهاش و عمه هاش فقز منو گفته

ببین کلا همه رو بدون بچه هاشون گفته توی همه اینا فقط و فقط بین دختر عموهاش و عمه هاش فقز منو گفته

خب بنظر من برو چون کس دیگه رو نگفتن که تو ام عقدی با خانوادت برو اگه خونه خودت بودی بد بود بدون شوهرت بگن  منم عقد بودم چون نه مجرد بودم نه متاهل بین زمین هوا بودم مراسما که فقط بزرگترا بودن منو هم تنها با مامان بابام میگفتن منم میرفتم سخت نگیر برو