2777
2789
عنوان

روده عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دیگ اینقد رفتم خسته شدم هر دکترم ی ازمایش و کولونوسکوپی مینویسه هزینه هاهم واقعا زیاده

همون کلون و ازمایش قبلی نشون بده 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

سلام. اگر طب سنتی نرفتید یک دکتر طب سنتی خوب برید.

و قبل هرچیزی یادتون باشه :"الا بذکر الله تطمئن القلوب"

به خدا و ائمه هرچی نزدیکتر بشیم ارامشمون بیشتر میشه🌹

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

شما دماغتون رو عمل کردین؟قرار بود امروز برین

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
آخه دکتر رفتی بعد از ما ها جز خوندن مدفوع خونی تو سر صبح چه راهکاری قرار بدیم که دکتر ندادن 😭

من معذرت میخوام‌ازتون

ولیقصدم این بود کمکم‌کنید فقط ن اینک‌بخوام حالتونو‌بد کنم

من معذرت میخوام‌ازتون ولیقصدم این بود کمکم‌کنید فقط ن اینک‌بخوام حالتونو‌بد کنم

خواهش میکنم عزیزم ولی خب دکتر راهکار نداده بقیه چی میتونن بگن ببخشید منم اگه یکم‌تند صحبت کردم امروز بداخلاقم ولی واقعا مهربونم هاااا 

میگم دارو آرامبخش بخور مخصوصا گیاهی هروقت اینجوری شدی 

بردم ولی جون توی کلون قبلی چیزی نشون نداده دوباره مینویسن چون تشخیصشون زخم عصبیه با توجه ب اینک خون پنهان هم تو مدفوع بوده  تشخیص اسن بوده ک قسمت بالایی رودا زخم شده

خواهش میکنم عزیزم ولی خب دکتر راهکار نداده بقیه چی میتونن بگن ببخشید منم اگه یکم‌تند صحبت کردم امروز ...

خواهش میکنم ایرادی نداره...اخه کسایی ک این مشکل رو دارن براش ملموس تر هست و خودشون شاید راهکار هایی انجام دادن ک‌مثمر ثمر بوده ب همین خاطر ادم میپرسه

اده خودم هروقت خونریزی دارم سرگیجه اینا میگیرم یا همش بیحالم.جالم خراب میشه گاا

دکترت را عوض کن آزمایش ها را چندتا دکتر دیگه نشان بده روانپزشک هم برو که استرست کمتر بشه

💖عشقم خانواده ام💖

سلام.عزیزم اینی که شما میگید روده تحریک پذیر و روده عصبی و اینارنیست .شما بای بری پیش یه دکتر کولورکتال من مشکل روده ومقعد داشتم رفتم پیش دکتر منوچهری که استاد بیمارستان بقیه الله هسترخیلی هم کارش خوبه اینم لینک سایت نوبت دهی دکتره .https://nobat.ir/doctor/دکتر-شهرام-منوچهری-تهران/dr-46477640/