2777
2789
عنوان

بلاخره لاپاراسکپی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 24 پست

دوستم انجام داده گلم  خوبی شما دکتر نصر برگشته مگه برو طاهری تو مام همین امردز یکی با اندو باردار شد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیرم.من پستت رو توی یه تاپیک دیدم که واسه نود و هشت بود.امیدوارم که بازم بیای نی نی سایت.من تازه دارم میرم ابن سینا.شما چهارسال اونحا رفتی راضی بودی؟

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
گلم‌منم هیدروسالپنکس هستم قراره لاپارا بشم میشه از تجربت بگی؟ بعد عمل درد داشتی؟چقدر بیمارستان مون ...

سسلام عزیزم منم مشکل تورو دارم میشه توضیح بدی سخته بود یانه هزینش چقدر شد چند مدت کشید باردار شدی؟؟؟

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سسلام عزیزم منم مشکل تورو دارم میشه توضیح بدی سخته بود یانه هزینش چقدر شد چند مدت کشید باردار شدی؟؟؟

سلام گلم من پارسال لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم هزینم شد ۱۷ تومن تو بیمارستان خصوصی الان بیشتر شده،درد که اره دو روز اول خیلی درد داشتم،و اهرش بعد چند ماه ای وی اف کردم و با ای وی اف باردار شدم هزینه اونم پارسال شد ۳۰ تومن

سلام گلم من پارسال لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم هزینم شد ۱۷ تومن تو بیمارستان خصوصی الان بیش ...

یعنی لاپارسکوبی جواب نداد بهت تو که میخوای ای وی اف کنی چرا لاپارسکوبی کردی من لوله هام بستس ۱۹ سالمه 😶

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
سلام گلم من پارسال لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی انجام دادم هزینم شد ۱۷ تومن تو بیمارستان خصوصی الان بیش ...

عیجان خداحفظش کنه عزیزم

یعنی لاپارسکوبی جواب نداد بهت تو که میخوای ای وی اف کنی چرا لاپارسکوبی کردی من لوله هام بستس ۱۹ سالم ...

هیدروسالپنکس یه لوله عفونیه باید جراحی بشه نشه تو بارداری باعث زایمان زودرس اینا میشه کیسه اب میترکه یا اوایل بارداری سقط میشه جنین

هیدروسالپنکس یه لوله عفونیه باید جراحی بشه نشه تو بارداری باعث زایمان زودرس اینا میشه کیسه اب میترکه ...

ااها ممنون عزیز