2777
2789
عنوان

مامان ها راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 32 پست

من خودمم يه دختر ٤ ساله دارم

از دو سالگي بيشتر كارتون ها و موزيك هاي بچه گونه اي كه ديده و شنيده انگليسي بوده و به همين خاطر دامنه لغات انگليسيش بالاست

اما ما هرگز نه بهش چيزي ياد داديم نه ازش خواستيم كه جلوي ديگران دانسته هاش رو نمايش بده

از بارداريم تا الان هر روز موسيقي كلاسيك شنيده اون هم چون علاقه ي خودم بوده و ساز ميزنم و تمرين ميكنم، بچه مدام شنيده

بساط نقاشي با مدادرنگي و پاستل و گواش و ابرنگ  و تخته وايت برد هميشه جلوي دستش بوده تا به انتخاب خودش نقاشي كنه و ما فقط هميشه از نقاشي هاي عجيب غريبش تعريف كرديمو تشويق كرديم و ازش خواستيم در موردشون حرف بزنه😁

هفته اي يه بار ميبريمش كتابفروشي، به انتخاب خودش يه كتاب رو ( از قفسه كتاب هاي رده سني خودش )انتخاب ميكنه و هر وقت كه بخواد براش ميخونيم

تا دلت بخواد لگو و پازل هاي مختلف داره و باهاشون بازي ميكنه البته با سبك و سياق خودش نه اونچه كه به نظر مياد بايد باشه. 

با هرچي كه فكر كني از عدس و نخود و لوبيا و پنبه و در قوطي بگير تا كاغذ رنگي و پولك كار دستي درست ميكنيم با همديگه.

خمير بازي و گل بازي هم از كارهاي مورد علاقه اش هستش

اميدوارم تونسته باشم بهت ايده بدم

موفق باشي❤️

سلام عزيزم اصلا جاي نگراني و ناراحتي نيست بچه ها طبق صحبت هاي دكتر هلاكويي عزيز زير شش سال نياز به ...

ممنونم مامالی عزیزم چقدر حرفاتون آرومم کرد♥️ واقعیتش امروز صبح تو تاپیک کاربر عزیزmarzi24 متوجه شدم (چشم بد از دختر نازشون دور) آیه جان از 1 تا 100 قبل از خواب میشمره، واقعیتش منو خیلی استرس گرفت تو نت  که سرچ کردم دیدم ماشاالله چقدر بچه های 3 تا 4 سال مهارت دارن ولی من کارخاصی برا دخترم نکردم، فقط میبرمش با دختر عمه و دوستام اینها بازی میکنه وپارک  و طبیعت هفته ای یکبار( خوشحالم که دیگه بهم نچسبیده اس من مادر تنبلیم متاسفانه) واقعیتش منو استرس گرفت که وقتی بخواد بره پیش دبستانی اگر بقیه بچه ها خوب نقاشی بکشن، عدد ها رو بشمارن شعر وسوره یاد داشته باشن دخترم چقدر اعتماد بنفسش بیاد پایین و سرخوردشه😔، حالا تصمیم گرفتم باهاش کار کنم حداقل روزی 2 ساعت. ولی برعکس دخترم امروز رفته خونه مادرجونش تا با نوه ها باهم بازی کنن. البته ناگفته نماد صبح وقتی بیدارشد صبحانه میدادم از 1تا 20 براش میگفتم (از 1 تا 10 که بخاطر بالا رفتن از پله ها ناخواسته یاد گرفته بود😐) با تعجب نگاه م میکرد و طوطی وار تکرار کرد مطمئنم یاد نگرفت البته توقع هم نداشتم😅مامان مرضی عزیز تو تاپیکشون راهنماییم کردن که چه وسایلی بخرم. مامالی عزیز از نوع نوشتن تون مشخصه که خیلی کتاب میخونین کاش ی تاپیک در مورد بچه داری میزدین، 🙏 ومن مادر با اطلاعات کم رو راهنمایی میکردین♥️...در مورد شخصیت نمایشی چقدر خوب شد گفتین من فکر میکردم دخترم زود یاد بگیره تا برم جلو جمع پزشو بدم😅 و هم چنین  فکر میکردم اینکار باعث اعتماد بنفسش میشه چون تشویق نیشه تو جمع. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان قیچی و کاغذ و چسب ماتیکی هم که الهام جان گفتین بهش میدم ( ولی متاسفانه من مامان افسرد و خسته ایم) ، صادقانه فقط بخاطر اینکه سرگرم میشه وبه من گیر نده، ولی تابحال نشده کاردستی درست کنم الان که خوب دقت میکنم اصلا بلد نیستم  کاردستی درست کنم. و  الان که فصل نخود فرنگی هست بهش میدم پاک کنه با اینهم خیلی سرگرمه😄 ولی  نزدیک یکساله خیلی با گوشی بازی میکنه سراین باهم تنش داریم شما دخترتون با گوشی بازی میکنه؟ من نگران چشم، ستون فقرات و مفاصل دستشم😔 درست خوب سرگرم میشه ولی عذاب وجدان راحتم نمیزاره. @مامالی4

من خودمم يه دختر ٤ ساله دارم از دو سالگي بيشتر كارتون ها و موزيك هاي بچه گونه اي كه ديده و شنيده ان ...

خیلی ممنونم عزیزم. یعنی شما دخترتون شعر و سوره و شمردن عدد حفظ نیست؟ متوجه شدم آموزش مستقیم نداشتین🙂. عزیزم میشه به این سوال هایی که برا اینکه بفهمم درست حرفا تونو متوجه شدم پاسخ بدی🙏...1)  من فقط شب ها براش کتاب بخونم کافیه ؟ 2)و اون کتاب هایی که مرضیه جان و ی کاربر دیگه گفتن(حواست تو جمع کن 12 جلد) تهیه کنم براش کافی هست؟ 3)کارتون انگلیسی هم براش بزارم درسته؟ 4) ببرمش که با دوستاش بازی کنه و طبیعت و پارک؟ 5) با وسایل بازیافتی و چسب اینها کاردستی درست کنه؟ 6) نقاشی هم که بکشه و تشویق کنم ولی من نگم چی بکش درسته؟ (الهام جان یعنی بهش نگم چه جوری درخت و خورشید و کوه و ماهی و دریا میکشن).7) همین کارها رو انجام بدم مامالی عزیز خوبه؟ وای چقدر آروم شدم مامالی♥️♥️♥️میشه اسم چند تا کتاب قصه خوب بهم بگی؟ 

ممنونم مامالی عزیزم چقدر حرفاتون آرومم کرد♥️ واقعیتش امروز صبح تو تاپیک کاربر عزیزmarzi24 متوجه شدم ...

عزيزم

مرضي جون يكي از دوست هاي خوب من تو اينجاست و جاي ايه هم تو قلبمه❤️ ايشون حتما اين استعداد رو تو بچه شون تشخيص دادن و سعي كردن با بازي پرورشش بدن

اما به اين معني نيست كه بچه ي شما عقبه

همون بازي كردن با بچه ها انقدر به رشد و پروشش كمك ميكنه كه هيچ اموزشي رو نميشه جايگزينش كرد

تو اشپزخونه هم ميتوني كلي ازش كمك بگيري هم مهارت هاي دست ورزيش بيشتر ميشه همه سرگرم و خوشحال ميشه

گوشي هم افت پرورش بچه هاي اين سني هست، سعي كن يواش يواش محدود و محدود ترش كني

من و همسرم تا امروز گوشي دست رز نداديم مگر اينكه خواستيم فيلم كوتاه يا عكسي رو نشونش بديم

يه نكته ي ديگه؛

هرگز بچه رو با بچه هاي ديگه تو هيچ موردي مقايسه نكنيد، بچه ها خيلي زود احساسات مادرشون رو ميفهمن و درك ميكنن و كافيه احساس كنن كه دارن مقايسه ميشن تا همه ي عمر خودشون با مقايسه خودشون با ديگران ارامششون رو از دست بدن

و اصلا مقطع پيش دبستاني براي اينه كه مهارت هاي بچه ها رو مقداري رشد بدن كه بچه ها تا حدودي هم سطح باشن براي شروع دبستان.

لطفا برچسب مادر افسرده رو به خودت نزن و خودت به خودت كمك كن

بچه ها قبل از هر اموزشي به والدين مهربان و اگاه و اروم احتياج دارن

عزيزم رز شعر هاي انگليسي كارتون هايي كه ديده رو بلده بعضيهاشون رو

كتاب هاي شعري كه براش زياد خونديم رو بلده. سوره بلد نيست فقط ذكر هاي كوتاهي كه تو نماز خوندن من شنيده بلده. شمردن اعداد رو هم به فارسي و انگليسي تا ده بلده

١ عادت قبل خواب كتاب خوندن يه عادت خيلي مفيده كه سعي كنيد پياده اش كنيد، اما تو روز هر وقت ازتون خواست براش كتاب بخونيد

٢ راستش اون كتاب هاي (حواست رو جمع كن ) رو من و همسرم اينطوري تشخيص داديم كه براي دختر سه ساله ي ما زوده هنوز( رز يك ماه ديگه ٤ ساله ميشه)

اما خيلي كتاب هاي خوبي براي رده سني بچه هاي ما هست كه عكسشون رو ميزارم براتون

٣ كارتون هاي موزيكال انگليسي خيلي خوبن

٤ بهترين كار براي بچه همينه، بازي و معاشرت با بچه هاي ديگه و پارك و بودن تو طبيعت

٥ و ٦ بله عزيزم

٧ بله همينا خوبه، براش لگو و پازل و جورچين با موضوعات مختلف هم بگيريد

عكس از كتاب هم برات ميذارم

عزيزم مرضي جون يكي از دوست هاي خوب من تو اينجاست و جاي ايه هم تو قلبمه❤️ ايشون حتما اين استعداد رو ...

ممنونم ازت خیلی مهربون و گل هستی من همیشه تاپیک هاتو مبخونم و از خانونیت هرچی بگم کمه... چشم عزیزم. چقدر خوب فهمیدی متاسفانه خیلی مقایسه میکنم و چقدر حس بده بهم میده، مامانمم همین جوری بودن ولی من دلم نمیخواد دخترم این طوری شه.