2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ولی وقتی قانون مرد رو برتر میدونه 

خب این نگرش خواه ناخواه رو طرز فکر مردا هم اثر میزاره و فکر  میکنن خیلی خفنن 

ولی درواقع به نظر من درسته تفاوتی نیس

ولی تو همچین کشورایی کاش ما مرد بودیم😐

چون واقعا اون آزادی و استقلالی که خونواده ها به فرزند پسر میدن به دختر نمیدن برا پیشرفت و درس و شغل  

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

تفاوت بیولوژیکی که هست مثلا نمیشه کتمان کرد که زنها قدرت فیزیکی کمتری دارند ولی از نظر مغزو عقل و هوش وجدان و رحم و خیلی چیزای دیگه اگز زن برتر نباشه کمتر هم نیست، و مردی هم که از این حرفها میزنه میخواد جبران کمبودها و ناتوانیهاش در برابر آدمهای قویتر از خودش مثل رییس و کارفرما رو بکنه، چیزی جز عقده گشایی نیست کار همسرتون

من در رقابت با کسی نیستم

من میکوشم از چیزی که دیروز بودم بهتر باشم

ببین دوست عزیز برتری تو نه به جنس نه به نژاد به اینه که واقعا چیکار کردی تا امروز چه کار مفیدی انجام دادی چه تغییری توی اطرافت بوجود اوردی که به بهتر شدن زندگیت کمک کرده اونوقت میتونی بگی بله من از کسی برترم

[QUOTE=192821723]سر این مسئله اعصابت به هم میریزه؟ خوب وقتی افکارجامعه،دین،قانون و و و همه و همه میگن مرد برتری برزن ...[/QUOTE.

شما اعصابت بهم نریخت؟😐

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿
[QUOTE=192821723]سر این مسئله اعصابت به هم میریزه؟ خوب وقتی افکارجامعه،دین،قانون و و و همه و همه میگ ...

نه،اینجا ایران است،دیه زنانش نصف مردان است وحبس کشیدنشان دوبرابر مردان. کجاش عجیبه؟؟؟؟؟

از این نظر که همسر شما گفته نه  ولی تفاوت زیاده

تفاوت که آره هست ولی مثلا میگه شما ها با یه اشاره ی ی مرد زود هوایی میشین ساده این ولی مرد اینطور نیست همیشه عاقلانه تصمیم میگیره انگار ک میگه عقل زن کمتره

تفاوت که آره هست ولی مثلا میگه شما ها با یه اشاره ی ی مرد زود هوایی میشین ساده این ولی مرد اینطور نی ...

اون غریزه انسان هست مرد هم با نگاه عقل و ایمانش میره 

پس اینجوری نادان تره ؟ 

😅😅

به هر حال عقیده هر فرد متفاوته 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..