2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی خوبه من با اب پیاز هم مخلوط میکنم یذره که گذشت نشاسته ته نشین شده رو میزنم به پوستم خیلی حس ...

ایول

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
زن داداش من استفاده کرد ی بار میگف پوستش اینقدر شفاف شد ک نگو  حالا تو فکر کن چند بار استفاده ...

😃چ عالی 

میدونم روسیام 😔من اگ بی وفام😭ولی عشقم اینه عاشق این‌آقام ❤یاامام رضا عاشقتم آقا🤍
نتیجه گرفتید شما؟  چن وقت بعد استفاده نتیجه میده؟

با آب سیب زمینی که نه با خوده سیب زمینی همینطوری برای مراقبت از پوست میزاشتم 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

سیب زمینی اگه واسه پوست خاصیت داشت پوست خودش اینجوری نبود

"مرد هستم"                                                                                                                                                       تا حالا به این فکر کردید که ما اصلا مصدر گزاشتن یا افعالی مثل: گزاشتم، گزاشتی، گزاشت و... نداریم؟ پس چرا می‌نویسید بزار؟
من یه مدت استفاده کردم‌واقعا نتیجه اش عالی بود عالی

میشه اگ اضاف اومد نگه داشت باز استفاده کرد؟؟؟

باید هر روز استفاده کرد؟؟؟

سیب زمینی اگه واسه پوست خاصیت داشت پوست خودش اینجوری نبود

🤣🤣🤣