2777
2789

این بارداریمو خدا بهم بخشید از خودشم میخوام کمکم کنه 

یه زایمان ۲۲هفته داشتم که کیسه ابم پاره شد و بچم نموند یه سقط هفت هفته هم داشتم چون قلبش تشکیل نشده بود

الان باردارم ۳۶هفته 

کلا بارداری پر خطری داشتم به خواطر دو تا بارداری قبلیم 

کلا استراحت مطلق بود فقط برا دستشویی بلند میشدم روزی یه امپول انوکساپارین و هفته ای یه دونه پولوتون با قرص a.s.aو قرص ضد انقباض و کلی دیگه قرص  

هفته ۱۷هم سرکلاژ دوبل  شدم و دیروزم سرکلاژم رو باز کردم  دو بار دیگه به خواطر درد زایمان و انقباض بستری شدم که دوازده ها امپول بتامتازون و سولفات با انتی بیوتیک زدن واسم 

کل بارداری به خواطر سرکلاژم عفونت داشتم و قرص مصرف میکردم و هر چند روز یه بار  توهم  آبریزش میگرفتم و خودم میرفتم سنو گرافی یا مطب دکتر یا بیمارستان دیگه همه منو میشناختن لازم نبود اسم و فامیلمو بگم 

دکتر بهم گفت داری دیوونه میشی ها برای بارداری اولم خیلی ضربه بدی بود به خواطر همین به هرچی حساس شده بودم 

بچم از اول خیلی اروم بود و من حتی به خواطر همین چند بار رفتم بیمارستان و دیگه اخرای بارداری به این باور رسیده بودم 

که خودش دختر آرومیه تکون میخوره ولی نسبت به بقیه تکوناش خیلی کمتره 

تقریبا سه یا چهار روزه درد دادم که گفتن درد زایمانمه رفتم  سرکلاژمو دیروز دکتر کشید منم رفتم خونه و امروز صبح هم دردامو داشتم میگرفت ول میکرد تا اینکه این دفعه اومدم بیمارستان دولتی که دستگاه برا تنفس جنین داشته باشه بیشترین دلیلم همین دستگاهه با اینکه دکتر گفت خیالت راحت باشه دیگه جنینت کامله ولی خب  برا احتیاط خوبه البته اینم بگم دکترم یکی از بهتریناست 

از ساعت هشت دردام رفتن من منتظر درد تو بیمارستان  ولی خب فعلا که خبری نیست واسم دعا کنین من الان محتیاج تک تک دعا هاتونم 

کاش  ما واسه به دنیا اومدنمون حق انتخاب داشتیم ...

ایشالا ب خوبی و خوشی بچتو ب دنیا میاری😍

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله به سلامت زایمان کنی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن