اوه ده روز گرفتاری من تازه نجات پیدا کردم ، پسرم از مهد گرفت....کابوس وحشتناکی بود.... اول اینو بدون که همه با هم باید درمان کنید چه مبتلا شدین چه نشدین دوم اینکه بدون.مشورت با دکتر هیییییچ دارویی به سر بچه نزن چون بسیار خطرناکه و داروهاش سرطانزا سوم بدون هیچ تنبلی و تاخیر همه زندگیتو ، ملافه ها ، رختخوابها ، لباسها ، حوله ها ، شانه و برس و.کش سر ، دشک و بالش ، عروسکها....هممممه باید شسته بشن با آب بالای 60 درجه ....همه خونه و درز و دورزا هم جارو.برقی و بخار شور....تا ده روز مدام باید در حال مداوا و تمیزکاری و اینا باشی اگر یه تخمش هم باقی بمونه بعد از ده روز بالغ میشع تخم گذاری میکنه...روز از نو روزی از نو جای خواب،بچه هاتو.جدا کن موهای هردوشونو از ته بزن
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید